Poliţia municipiului Slobozia îşi reabilitează sediul cheltuind 83 MILIARDE lei vechi

Distribuie articolul:

* Doar sediul Poliţiei Municipiului Slobozia, nu şi cel al Inspectoratului Judeţean. Ce anume lucrări se vor face acolo, ştiu doar cei care au întocmit SF/Documentaţia/ Devizul General. Şi mai ştiu şi şefii IPJ, desigur!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomița în calitate de beneficiar, implementează proiectul „Reabilitare termică și creşterea eficienţei energetice a clădirii cu destinația sediu al Poliţiei Municipiului Slobozia”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar 1 și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Organism Intermediar 2.

Valoarea totală a proiectului este de 8.263.608,69 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 5.833.469,61 lei.

Perioada de implementare a proiectului: 01.07.2020 – 30.09.2023.

Obiectivul general al proiectului îl constituie creşterea eficienţei energetice pentru sediul Poliţiei Municipiului Slobozia prin reabilitare termică şi modernizarea instalaţiilor aferente obiectivului „Reabilitare termică și creşterea eficienţei energetice a clădirii cu destinația sediu al Poliţiei Municipiului Slobozia”.

Obiectivele specifice ale proiectului:

– Reducerea consumului anual specific de energie pentru clădirea sediului Poliţiei Municipiului Slobozia din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa cu 241,42 kw/m2/an;

– Scăderea indicelui de emisii echivalente CO2 necesar funcţionării pentru clădirea sediului Poliţiei Municipiului Slobozia din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa cu 59.05 tone CO2/an.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *