Polaris M Holding creşte frecvenţa acţiunilor de dezinfecţie

Distribuie articolul:

 

Polaris M Holding anunţă faptul că intervine zilnic prin acţiuni de dezinfecţie a străzilor, trotuarelor, aleilor, locurilor de joacă, parcurilor, platformelor pentru deşeuri şi a mobilierului stradal. Acţiunile de dezinfecţie se desfăşoară şi pe timpul nopţii, inclusiv în zilele de sâmbată şi duminică.

  1. Angajaţii Polaris M Holding au început igienizarea tuturor platformelor pentru deşeuri.
  2. Conform graficului de lucru, au fost igienizate şi dezinfectate, platformele şi containerele pentru deşeuri municipale, modulele pentru deşeuri şi containerele pentru deşeuri reciclabile
  3. Aleile de acces catre unităţile medicale sunt dezinfectate în fiecare zi, inclusiv sâmbată si duminică.
  4. Detergentul utilizat pentru igienizarea spaţiilor exterioare are proprietăţi de spalare şi degresare puternice. Produsul este ecologic, biodegradabil şi nu afectează mediul înconjurător, omul sau animalele. Totuşi, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat.

„Aceasta măsură reprezintă o prioritate pentru Polaris M Holding și vine în întampinarea nevoilor populației pentru a locui într-un mediu curat. Procesul durează câteva minute iar compania Polaris s-a angrenat şi în achiziţionarea şi dotarea cu containere a tuturor noilor platforme modulare montate de primăria Slobozia”

Evitaţi spaţiile aglomerate! / Purtaţi mască! /Spalaţi-vă pe mâini! Toate acestea sunt măsuri de siguranţă care ne protejează atât pe noi, cât şi pe ceilalţi.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *