Piperea: Cine l-a scos pe cauţiune pe Cîţu?

Distribuie articolul:

Binecunoscutul avocat Piperea, într-o postare pe pagina de socializare, trimite către acoliţii premierului, dar mai ales către populaţie, acest raţionament ipotetico-deductiv, urmat de întrebarea zdrobitoare: Cine l-a scos pe cauţiune?    

„ Să zicem că_Cîțu ar avea de mers în SUA, în calitate oficială. Nu poate. Are cazier penal. Să zicem că_Cîțu ar avea de semnat acte oficiale în SUA sau cu entități rezidente în SUA. Nu poate. Are cazier penal. Reabilitarea în SUA nu a intervenit de drept și nici nu a fost obținută.  Din punct de vedere moral și politic, nici nu conta dacă ar fi obținut-o. Inscripția “funny” de pe tricoul cu care ieșise la protestul din 10 august 2018, “nu luăm prizonieri” și sloganul “fără penali în funcții publice”  îl obligă la demisie.

Citește și articolul:   PSD: Cioloș să nu îndrăznească să vină în Parlament cu Groparul Sănătății pe lista sa guvernamentală!

Naive-s justificările (ca să nu zic prostești) cu “păcatele tinereții”. Cîțu era ditamai ăla în 2001, avea 29 de ani! O fi fost tânăr doar dacă emoțional rămăsese la vârsta de 12 ani (lucru care e și mai valabil azi…). În plus, fapta lui Cîțu a fost gravă – delict de gradul 2, pentru care instanțele americane dau pedepse de până la un an închisoare. Ca la noi, de altfel. Înainte de a fi băgat la pușcărie, Cîțu a fost arestat preventiv. Cineva l-a scos pe cauțiune. Cine l-a scos pe cauțiune? Cumva cel care l-a recrutat pentru ceea ce vedeți toți că se întâmplă, adică vânzarea metodică a resurselor României și punerea noastră în captivitatea creditorilor, pe 150 de ani de acum încolo?”

Remintim faptele….

Un document oficial a ajuns în mâinile unor jurnalişti. Documentul atesta fără putinţă de tăgadă că actualul premier al României, domnul Cîţu, a fost încarcerat timp de două zile în SUA. Fapta s-a săvârşit acum 20 de ani , atunci când „infractorul” a şi fost CONDAMNAT de către un judecător (vezi facsimil) pentru vina de a fi condus sub influenţa alcoolului. Sau a drogurilor, suspicionează presa din România.

Întrebat despre atare întâmplare, premierul Cîţu nu a negat. Ba chiar a încercat să bagatelizeze, un pic, lăsând să se înţeleagă că sunt „ale tinereţii valuri”…Şi-aşa cum se întâmplă de regulă, imediat Cîţu şi-ai lui au „băgat la înaintare” posibilitatea ca „dujmanii” să-i fi făcut acest „pustiu de bine” taman acum când între el şi ex-premierul Orban se duce lupta INTERNĂ pentru preluarea şefiel PNL.  „Da, acum 20 de ani, a fost vorba de conducere sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. (…)„Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informație, apare acum, în competiția internă din PNL”, a declarat, în faţa presei, premierul Florin Cîțu.


Distribuie articolul:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *