Partidul Mișcarea Populară Ialomița – membri puțini, planuri mari

Distribuie articolul:

Miercuri, 8 ianuarie 2014, începând cu orele 17.30, am fost invitați să participăm la o conferință de presă organizată de Partidul Mișcarea Populară. Deși partidul nu are încă personalitate juridică, se pare că totuși a reușit să strângă, până în prezent, în jur de 500 de membri tineri, fără experiență politică, și se încearcă deschiderea unor filiale în celelalte mari orașe din județ, dar și în alte localități mai mici. Silviu Necula, președintele PMP Ialomița, a declarat : „Noi ne bazăm foarte mult pe tineri, iar dorința lor de a învăța sperăm să ne aducă rezultate pe viitor. Ca membri noi, am crescut, am ajuns undeva la 500, la nivel de județ, și în maxim o lună vom deschide în două orașe alte filiale, Țăndărei și Urziceni. Vom încerca promovarea ideilor noastre de viitor în tot județul”. Vicepreședintele PMP Ialomița, Vasile Cloșca a vorbit mai pe larg despre ceea ce-și propune filiala județeană să obțină în acest an : „ Ceea ce vă pot spune despre organizația PMP Ialomița este că în ultimele patru luni am crescut. Dacă la început oamenii erau reticenți, acum tot mai mulți tineri încep să privească cu alți ochi această mișcare de centru-dreapta. Desigur, sunt foarte multe partide care se vor de dreapta, PMP este însă altfel. Una dintre cele mai importante idei ale partidului este aceea de a promova oamenii de valoare, indiferent de mediul din care provin. Sunt oameni care fac performanță în agricultură, în medicină, în învățământ, oameni a căror valoare nu le-a fost încă recunoscută. Până acum, aceste promovări s-au făcut în funcție de clientela politică. Dacă anul 2013 a fost anul de naștere al Partidului Mișcarea Populară, anul 2014 va fi anul de consacrare a partidului”. Deși Partidul Mișcarea Populară este un partid politic foarte controversat datorită lipsei personalității juridice, vicepreședintele Cloșca declară că : Legitimitatea unui partid nu este dată de o ștampilă sau de o semnătură, ci este dată prin însuși valoare membrilor pe care aceștia îi are. Dacă alte partide au un milion de membri, dar aceștia nu reflectă nevoile și ideile tuturor, acel partid există degeaba. Am fost contestați de către un partid din Olanda. Nu înțeleg ce treabă are Olanda cu România. O altă contestație este a unui domn din Călărași, pe care îl respect. Toate acestea ne ambiționează și mai mult. Este greu să convingem oamenii că PMP este altfel, dar asta ne întărește (…) Partidul nostru își propune să schimbe imaginea României peste hotare, să le demonstrăm tuturor că putem și că suntem o țară care trebuie luată în considerare”. Cu toate că idealurile partidului sunt vagi și fără pic de fundament politico-administrativ, toți membri săi, prezenți în sală, au declarat răspicat că îl vor susține necondiționat pe Traian Băsescu ca unic candidat pentru funcția de vicepremier al României după terminarea mandatului de președinte.

Cristina Ghinea


Distribuie articolul:

12 thoughts on “Partidul Mișcarea Populară Ialomița – membri puțini, planuri mari

 1. )))))))))) Ăştia-s făcuţi în eprubetă, din laba ştiinţifico-fantastică))) au idealuri vagi şi fără pic de fundament politico-administrativ, dar declară răspicat…dragoste…. satanei de Băsescu))Ce-i de spus? Nişte tolomaci..sectanţi băsişti))))Huuuooo pmp,’ţi-ai dracu’ cu scârba voastră de Băsescu şi toate spurcăciunile promovate de el!!! Huuooo fariseilor!!!

 2. apropo de „basisti”: cei mai recenti sunt magistratii Toni Grebla(psd) si Mona Pivniceru(pnl) care au votat in cadrul CCR, alaturi de ceilalti membrii, respingerea ca neconstitutionala a legii usl a descentralizarii..

 3. Şi cine-a zis că Legea descentralizării era bună? Mama lu’ Dragnea şi-a lui Zgonea?)) Aşteaptă motivarea şi-o să vezi de ce fu respinsă, măi muntene!!

 4. Nu ar fi ajuns acolo fata ca tatuca Basescu sa le dea binecuvantarea. CCR-ul este ca un fel de PlayStation 3 pentru tata Base. El se afla la butoane.

 5. …”Legitimitatea unui partid nu este dată de o ștampilă sau de o semnătură, ci este dată prin însuși valoare membrilor pe care aceștia îi are.”Ce valoare aveti,ma?Intrati in politica pt. ca nu faceti nimic in viata civila si unde se poate castiga mai bine decat in politica.MArs de aici cu viziunea voastra si toate gogosile alea pe care le promiteti.Avem destule javre in politica.

 6. Nu aveti ce cauta in politica, pentru ca noi vrem sa ocupam toate posturile, nu mai avem si pentru voi. Voi nu aveti habar de politica, insa noi suntem traznet, am demonstrat asta in 20 si ceva de ani de glorie. Nici poporul nu va vrea, pentru ca s-a obisnuit sa fie furat de noi, nu vrea sa experimenteze si cu voi. Cred ca am fost limpede.

 7. Iniţial n-am vrut să intervin dar, văzând unele postări, iată: zice unu’ Cloşcă:
  „Legitimitatea unui partid … prin însuşi (corect ÎNSĂŞI)valoarea membrilor pe care aceştia îi are (aceştia O AU). Ce altă dovadă de exprimare agramată mai doriţi, dragi „populari”-poponari?! Probabil olandezii lu’ Băsescu s-au „prins” de „valoarea” căpeteniilor acestui „partid”, ha, ha, ha!!! D’abia vă aştept la urne!

 8. )))))))))))))HUOOO psd, cu hotii vostri, ca adrian nastase, HUOOO pc, cu turnatorul vostru hot de drumul mare dan voiculescu, HUOOO pnl, care voteaza in Parlamentul XXL pentru superimunitate! Nesimtitilor, nerusinatilor, leprelor!!!

 9. Nu ma pot opri din ras. Sunteti morti din fasa spre deosebire de seful vostru suprem care a trait destul si destul de bine dar care mai are putin si se duce si el(politic bineinteles). In rest e bine ca divizati opozitia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *