La Feteşti, şanţurile se fac “cu cap”, nu ca la alţii….

Distribuie articolul:

Lucrările de amenajare a trotuarelor și a rigolelor de scurgere a apelor pluviale sunt în desfășurare în cartierul Buliga, pe strada Călărași.

Acestea sunt realizate de Primăria Municipiului Fetești, prin SC Drumuri Municipale Fetești. Lucrări similare au fost executate și în cartierul Fetești Oraș.

Primăria Fetesti are în derulare fel de fel de proiecte finanţate din Fonduri Europene, multe dintre ele fiind în sfera infrastructurii rutiere

Faptul că multe dintre lucrări se realizează “în regie proprie”, nu poate decât să se constituie într-un exemplu de “bună practică” menit a fi văzut de către toţi primarii care au ales varianta încredinţării lucrărilor către firmele agreate de “Înalta Poartă”, prin asta înţelegând conducerea de partid şi de stat!

Spunem asta, având în vedere halul în care s-au amenajat şanţurile, în cartierul Bora al municipiului Slobozia, de exemplu!

Căci, lăsate neacoperite cu aşa-numitele “dale” sau cu un fel de grătare, şanţurile pot deveni adevărate locuri primejduoase, în care pot cădea copiii când aleargă în joaca lor de prichindei, dar şi în care pot derapa maşinile, pe gheaţă, ploaie sau din alte motive!

Iată, deci, motivul primordial pentru care, imediat ce-am văzut asemenea lucrări realizate “cu cap”, ne-am şi grăbit să le evidenţiem, spre luare aminte!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *