La Feteşti, liberalul Gheorghe Catrinoiu vrea să se-ntoarcă în Primărie!

Distribuie articolul:

La Feteşti, liberalul Gheorghe Catrinoiu vrea să se-ntoarcă în Primărie!

Este de notorietate faptul că ziarul Ştirea a oglindit imaginea liberalului Catrinoiu, aşa cum ni se înfăţişa ea, atunci, în realitatea zilelor când era primar. Este binecunoscut şi faptul că ziarul Ştirea a scris despre activitatea actualului primar, PSD-istul Gafiţoi. Neavând interese meschine care să ne facă să susţinem un candidat sau altul, în aşteptarea alegerilor locale, ne facem datoria să evidenţiem ceea ce, azi, partidele propun electoratului, şi-anume candidaţii pentru funcţia de primar.    

După ce-a fost edilul-şef al urbei, vreme de 8 ani, Catrionoiu iese pe intervalul reţelelor de socializare (facebook) şi zice: „…Îmi doresc să fiu călăuza dumneavoastră spre mai bine! Nu o să insist pe prezentarea mea deoarece mă cunoașteți deja, având în vedere că am fost la datorie opt ani în orașul nostru. Am hotărât să mă întorc din nou la treabă pentru că am văzut că lucrurile nu merg deloc așa cum mă așteptam. Vă mărturisesc, sincer, că mi-am pus întrebarea dacă e bine să candidez din nou pentru funcția de primar al orașului în care m-am născut. Știu că nu am reușit să fac tot ce îmi propusesem pentru Fetești și am înțeles mesajul dumneavoastră din 2016, dar sunt absolut sigur că experiența acumulată în cei 8 ani de administrație va face ca următorul mandat să reprezinte cu adevărat schimbarea în bine de care noi, feteștenii, avem atâta nevoie: infrastructura sănătoasă, investiții directe care să creeze locuri de muncă, o educație de calitate și un sistem de sănătate performant. Cu alte cuvinte, un trai mai bun pentru toți feteștenii! (…)  Aș vrea să știți că am predat noii conduceri PSD, în 2016, proiecte aprobate care urmau doar să fie puse în practică (…) Am lăsat proiectele pentru reabilitarea rețelelor de apă și canal, de extindere a distribuției de gaze și a rețelei de iluminat public. După o perioadă de așteptări am constatat ca totul rămăsese la faza inițială, iar, de câteva luni încoace, PSD mimează că este interesat de soarta noastră, a feteștenilor, încercând să cosmetizeze două-trei artere rutiere. De aici pornește dezamăgirea mea, pentru că, având la dispoziție toate proiectele inițiate de mine și de echipa PNL, actualii lideri ai orașului nostru doar ar fi trebuit să continue derularea acestora conform calendarului, dar, din pacate pentru urbea noastra, acest lucru nu s-a întâmplat (…).”

Gheorghe Tinel zice că PNL câştigă Primăria Feteşti

Fiindcă într-o emisiune difuzată pe site-ul www.ziarulstirea.ro, întrebat cine va fi candidatul la funcţia de primar al municipiului Feteşti, deputatul Tinel a zis că „va fi o surpriză”, azi când am văzut postarea domnului Catrinoiu, ne-am gândit să-l întrebăm pe preşedintele PLN – Organizaţiua Judeţeană Ialomiţa, de ce, iarăşi, Catrinoiu şi nu altul? „ (…) Da, Catrinoiu este candidatul nostru! E mai bun Catrinoiu decât Gafiţoi. Şi-apoi, Şonchereche n-a fost viceprimar atâţia ani, şi-acum e candidatul PSD pentru funcţia de primar? De ce e mai bun Şonchereche care a fost viceprimar atâtea mandate, şi nu e bun Catrinoiu? Măcar, pe timpul lui Catrinoiu, tot s-a mai făcut ceva în Feteşti. Pe timpul lui Gafiţoi nu s-a făcut nimic. Este cel mai bun candidat pe care-l poate avea municipiul Feteşti, în momentul de faţă! Este un pm cu foarte multă experienţă, care a lăsat nişte proiecte, şi care n-au fost finalizate nici până-n ziua de azi. Tot ce s-a mai construit pe ici, pe colo, după plecare lui din Primărie, au fost începute de Catrinoiu. Şi Catrinoiu chiar ştie ce are de făcut, pentru că ştie unde să „apese”, unde şi cum să acţioneze! E foarte important să ai un om cu experienţă, un om care ştie care sunt pârghiile! Experienţa dobândită a fost determinantă în propunerea pentru a fi candidatul PNL. Dar a contat la fel de mult şi imaginea foarte bună pe care Gheorghe Catrinoiu o are în comunitate. Oamenii conştientizează că după Catrinoiu nu s-a mai făcut mare lucru. Aşa vorbesc feteştenii! Că a fost cel care s-a implicat şi care a făcut ceva în Feteşti! Întrebaţi-vă de ce pe Gafiţoi nu-l susţine PSD? Dacă, în materie de investiţii, ar fi avut ceva notabil în derulare, nu l-ar fi scos (…)! Şonchereche, ce să confirme? Că a fost tandem (primar+viceprimar PSD) acolo, la Primărie, nu? Au avut majoritatea consilierilor locali. Şi-au făcut ce-au vrut ei! Au avut toate pârghiile: Puterea la nivel judeţean, Central. Cu toate astea, n-au făcut nimic! (…) Nu e vorba de o lipsă de cadre, aşa cum vi se pare dumneavoastră! Noi nu venim cu Catrinoiu, din lipsă de cadre, ci venim cu Catrinoiu pentru că vrem să câştigăm! Catrinoiu are notorietate, Catrinouu ştie ce trebuie făcut, Catrinoiu a dovedit că poate face!             


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *