IPJ Ialomiţa iarăşi percheziţionează…

Distribuie articolul:

politisti descindere* Poliţiştii din cadrul I.P.J. Ialomiţa au efectuat, azi, percheziţii la persoane bănuite de abuz în serviciu, înşelăciune, fals intelectual, delapidare, şantaj şi instigare la fals.

În această dimineaţă, peste 50 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa efectuează 9 percheziţii la diferite imobile de pe raza municipiului Slobozia, în baza delegării procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.
Percheziţiile vizează nouă persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, înşelăciune, fals intelectual, delapidare, şantaj şi instigare la fals.
Pe numele celor în cauză au fost emise mandate de aducere, urmând să fie conduse pentru audieri, la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.

 

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “IPJ Ialomiţa iarăşi percheziţionează…

  1. Am văzut la tv știrea…înțeleg că organele de pe la noi se luptă cu ciubucul…și înșiră la infracțiuni de lasă impresia că au demolat corupția din spital:))Și dă bine și la fraierul de votant, se prelucrează emoțional….e bișnițăreală cu sânge…viața noastră, ce imorali, ce lipsiți de suflet:)) Ce vrăjeală…cred că ascultatul telefoanelor și salariile la toate organele din acțiunea asta, depășesc cu mult ciubucul încasat de asistente.Bine că nu au băgat în comunicat fraza aia, de încheiere..” cu sprijinul și suportul tehnic al SRI”:)))))))))))0

  2. Au făcut ăștia la latrina3…senzațional, cu vreo șapte morți, rasism..că un pacient era țigan…și se exprimă categoric și indignat Vâlcu de la DCștiri….și intră în direct un procuror de la Slobozia și neagă tot senzaționalul:))) Asta-i presă pe surse și caz cu sesizare din oficiu:))))Măi..dar l or fi găsit pe ăla de certifica ,cu ștampila lui Stoica,fișele de ănmatriculări auto…că-i mai ușor decât cu astea cu flaconul de sânge și șantajul:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *