I-a împuşcat calul…

Distribuie articolul:

 

În data de 5 august a.c., Poliţia a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Albeşti, cu privire la faptul că un consătean i-a împuşcat o cabalină ce se afla pe izlazul comunal. Cercetările au fost preluate de o echipă operativă, formată din efective ale Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Secţiei Rurale Slobozia, care a stabilit faptul că suspect de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Albeşti. Acesta este suspectat că la data de 2 august a.c. folosind o armă de vânătoare cu alice, deţinută legal, a tras două focuri în direcţia unui cal, pe care l-a găsit într-o solă de porumb ce îi aparţine. Din verificările efectuate a reieşit faptul că cel în cauză este posesorul unui permis de armă eliberat de I.P.J. Ialomiţa, în baza căruia deţine atât o armă de vânătoare cu alice, cât şi o armă de vânătoare cu glonţ. Ambele arme au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi luată măsura suspendării/anulării dreptului de port şi folosire arme şi muniţii letale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ,,uzul de armă letală, fără drept” şi ,,vânătoarea fără autorizaţie de vânătoare legală”, urmând a se da soluţie prin parchet.


Distribuie articolul:

One thought on “I-a împuşcat calul…

  1. Un descreierat. Putea să anunţe proprietarul animalului căruia (căreia), eventual, să-i pretindă daune materiale în contul eventualelor pagube pricinuite de patruped, sau, chiar mai simplu, să gonească animalul de pe proprietatea sa. Dacă ar fi fost vreun copil „la furat” porumb de fiert, ar
    fi procedat la fel?! Asemenea „om” ar trebui să fie pedepsit exemplar. Chiar
    dacă animalul i-a „tulburat posesia”, acesta este inconştient – calul – la fel ca şi „vânătorul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *