Freeland Festival îl înlocuieşte pe Tudor Chirilă cu Horia Brenciu

Distribuie articolul:

Din motive medicale, Vama a decis să anuleze si concertul din data de 10 iulie, pe care trebuia să-l susţină pe scena amenajată acolo, în Pădurea Peri din municipiul Slobozia – locul de desfăşurare al Freeland Festival.

Organizatorii au anunţat (https://freeland.ro/ ) că “pentru toti freelanderii cu chef de viata, HORIA BRENCIU pregateste un show de zile mari si nopti de vară cu voie bună, muzica şi distracţie la superlativ.”

Vă reamintim că  începând de vineri 8 iulie, timp de trei zile şi trei nopţi, într-un spaţiu special amenajat la Pădurea „Peri”, Primaria municipiului Slobozia, alături de Consiliul Local şi Direcţia Educatie, Cultură şi Tineret lansează Freeland Festival, cel mai mare eveniment muzical din judeţul Ialomiţa dedicat tuturor locuitorilor oraşului Slobozia şi familiilor lor. Tematica principală a festivalului este muzica, graţie rolului acesteia de a facilita găsirea acordului şi armonizarea relaţiilor.

Alături de concerte de muzică sustinute de un line-up celebru, vizitatorii festivalului se vor bucura de experienţe culinare şi gastronomice în zona de food trucks – food & drinks & refreshments, vor putea imortaliza momentele reîntâlnirii cu grupuri întregi de prieteni în selfie cornerul care le este dedicat şi vor putea să experimenteze diferite forme de mişcare în aer liber în zona de sport, mişcare şi mindfull workout.

Locul în care se va desfăşura evenimentul este Pădurea Peri, spaţiu slobozean emblematic, folosit de zeci de ani de zile pentru distracţie, recreere, sport şi plimbări în aer liber, iar perimetrul de 50.000 de metri patraţi a fost amenajat de specialişti în organizarea de evenimente de masă pentru a întâmpina peste 20.000 de oaspeţi pe zi.

Intrarea la festival se face în mod gratuit şi nu este condiţionată de vârsta, iar participanţii pot ajunge la festival cu ajutorul curselor de transport public care vor face legătura între centrul oraşului şi Pădurea Peri, în intervalul orar 10:00 – 24:00, pe toată perioada de desfăşurare a festivalului.


Distribuie articolul:

One thought on “Freeland Festival îl înlocuieşte pe Tudor Chirilă cu Horia Brenciu

  1. Sa ne spuna Primaria cat a costat aceasta distractie ! Tara arde si baba se piaptana…. Sunt alte prioritati in aceasta urbe, drumurile sunt praf …si multe altele … „desteptii” de la Primarie merita un sut in dos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *