Fierbinţi-Târg: Elevii Liceului Tehnologic – premianţi la “Code Kids”!

Distribuie articolul:

Vineri, 27 octombrie, echipa de robotică a Liceului Tehnologic Fierbinți-Târg formată din elevii: Tănase David Robert, Sulfideanu Alin Cosmin, Dinu Andrei Cristian, Frățilă Alexia Maria, Tănase Georgiana Ioana și coordonată de doamna profesor Loredana Chivu, a participat la Târgul Regional de Științe Code Kids organizat în cadrul programului național de robotică școlară Code Kids, unde au concurat cu echipele de robotică școlară Code Kids din județele Brăila, Galați, Constanța, Tulcea și Teleorman.

Tema proiectului a fost: „Rezolvarea unei probleme comunitare”, iar elevii noștri au prezentat un proiect de semaforizare inteligentă a podului din Fierbinții de Jos, cu care au câștigat Premiul II.

Se dovedeşte, iată, că localitatea nu este populată numai de cei pe care un serial de comedie se străduieşte să ni-i prezinte ca fiind…aşa cum îi “interpretează” comedianţii!

După cum puteţi, lesne, înţelege din informaţia postată pe pagina de socializare a liceului, proiectul a fost unul de care localitatea chiar ar avea nevoie, iar tinerii sunt, iată, preocupaţi de schimbarea, în bine, a localităţii!

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *