Fermierii, latifundiarii, BOIERII au făcut echipă. De fotbal!

Distribuie articolul:

*E frig afară, afacerile le sunt SUBVENŢIONATE din bani publici, şi chiar dacă vremea nu le este prielnică, vremurile le-aşează „treburile” în aşa fel încât să nu se simtă la buzunar. Aşa că … ce să facă şi ei, nu?  

 Reţinem din COMUNICATUL DE PRESĂ     

 Printre meciurile din faza de etapă care au fost programate în perioada 1 – 10 martie, se numără şi cel jucat în ziua de 1 martie, la Slobozia, cu Clubul Sportiv Municipal Unirea Slobozia.

Potrivit unui Comunicat de presă, Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) a dat fluierul de început celei de a II-a ediții a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor, la Slobozia. Competiția este dedicată iubitorilor și amatorilor de fotbal din rândul membrilor APPR și își propune să reunească fermierii într-un context diferit, provocându-i să schimbe terenul agricol cu terenul de fotbal.

Competiția reunește peste 280 de fermieri, grupați în 32 de echipe, distribuite în 3 mari regiuni agricole ale țării: zona de Sud, Slobozia și Constanța, zona de Vest, Timișoara, și zona de Est, Iași.

În fiecare regiune, sunt câte 8 echipe formate din 9 jucători (5 jucători, 1 portar și 3 rezerve).

Meciurile se desfășoară în două reprize de 15 minute, timp efectiv de joc, și câștigă echipa care marchează cele mai multe goluri.

Toate meciurile sunt arbitrate de arbitri profesioniști. La finalul Campionatului, vor fi acordate patru trofee, după cum urmează:

  • Cupa Campionatului Național de Fotbal alFermierilor, care se va acorda echipei câștigătoare din Marea Finală
  • Golgheterul CampionatuluiNațional de Fotbal al Fermierilor, care se va acorda jucătorului cu cel mai mare număr de goluri înscrise
  • VeteranulCampionatului Național de Fotbal al Fermierilor, jucătorul cu vârsta cea mai înaintată, care va juca cel puțin 10 minute
  • Cel mai bun portar al CampionatuluiNațional de Fotbal al Fermierilor acordat de către organizatori în urma analizei tuturor meciurilor
  • *** În Marea Finală care va avea loc la Brașov, pe 5 mai, ECHIPA CÂȘTIGĂTOARE va primi o deplasare în Statele Unite ale Americii.

Dacă nu ştiaţi…

 Primăria deţine Clubul Sportiv Municipal (CSM), echipa cu care au jucat FERMIERII. Până nu demult, UAT Slobozia avea în plată două echipe: Echipa de fotbal, şi echipa de handbal. Anul trecut, însă, au fost „făcute cărţile la masa de joc”, iar Consiliul Judeţean Ialomiţa a preluat echipa de fotbal, la Primăria Slobozia rămânând în plată doar echipa de handbal.

Dragoş Soare – primarul municipiului Slobozia este unul dintre latifundiarii „vânoşi” ai judeţului. În anul în care a câştigat scaunul de edil-şef almunicipiului, Dragoş Soare a încasat DIVIDENDE în valoare de aproape 10 (ZECE) MILIARDE lei vechi. Apoi, ÎN SCRIPTE, afacerea (mare parte, bazată pe SUBVENŢIUILE încasate de la APIA Ialomiţa) a fost trecută pe numele soţiei care, anul trecut, nu a mai încasat decât vreo 7 (ŞAPTE) MILIARDE şi jumătate… „C-aşa-i în tenis!” este o replică ce poate fi lesne adaptată – din punct de vedere sportiv – fotbalul fiind, iată, la „Putere”!

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *