Dr. Chiţoiu – despre psihoza „Moartea subită de vaccin”

Distribuie articolul:

„De la o vreme pe diverse căi se înceracă inducerea ideii potrivit căreia vaccinarea antiCOVID a crescut numărul celor care decedează subit legătura fiind făcută la modul obsesiv cu vaccinarea antiCOVID. Pe ce bază?

  1. Pe interpretări „personale” ale unor date
  2. Prin fabricarea de fakenews
  3. Prin ignorarea completă a studiilor științifice adevarate.
  4. Este complet greșit să credem că „moartea subită” este o moarte venită din senin, pe o persoană perfect sănătoasă, ca și cum ar fi fost trăznită de fulger. Moartea subită apare printr-o afectare organică și/sau funcțională a inimii care duce la apariția unor tulburări de ritm severe (fibrilația ventriculară) care echivalează cu stop cardiac.
  5. Infecțiile virale (chiar și simplele „răceli” pe care le avem încă din copilărie) afectează frecvent inima. Virusul intră în inimă și o infectează. Efectul: miocardită virală care la majoritatea poate trece neobservată, dar la alții este foarte gravă mergând până la stop cardiac și …moarte subită. La alţii, care aparent se vindecă, virusul fie persistă în inimă, fie a indus deja leziuni în inimă (fibroză) care în timp vor duce fie la dilatarea inimii (cardiomiopatie dilatativa), fie la tulburări de ritm cardiac și chiar…la moarte subită (aparent din senin, la distanță, după luni sau ani de la „răceală”).

Acest lucru este arhicunoscut de zeci de ani, inclusiv pentru gripă. Şi acelaşi lucru s-a întamplat şi continuă să se întâmple la cei care fac COVID. Mai ales daca NU sunt vaccinaţi.

  1. Inflamația indusă de virus + tulburări ale coagulării sângelui pot duce la creșterea riscului de producere de cheaguri, inclusiv în arterele inimii (infarct) cu moarte subită indiferent de vârsta pacientului. Deci chiar și la tineri

SarsCov2 este un virus nou care induce COVID-19, o boală cu un răspuns inflamator și pro-trombogen (formare de cheaguri) nemaiîntâlnit până acum. De fapt, așa cum am discutat de N ori, nu virusul SarsCov2 este cel care omoară, ci răspunsul inflamator și trombogen extrem de violent al unor pacienți care, ajung să dezvolte o grămada de cheaguri mai peste tot, inclusiv în inimă = infarct.

Datele adunate în aproape 3 ani de pandemie au aratat şi pentru SarsCov 2 ceea ce ştiam şi de la alţi viruşi: miocardite virale, accidente trombotice, creşterea numărului de infarcte şi…creşterea numărului de decese. Date publicate recent, arată clar corespundenţa dintre infecţia cu SarsCov2 şi creşterea numărului de infarcte mai ales la tineri. De aici şi morţile subite, inclusiv cu Omicron, varinta mai „blândă”.

În consecință, ESTE DE AŞTEPTAT să înceapă şi efectele cardiace pe termen lung la unii pacienţi care au trecut prin Covid.

Explicaţia? Miocardita din timpul Covid şi sechelele ei pe termen lung (fibroza miocardică, tulburări de ritm cardiac, insuficienta cardiacă). Datele acestea au fost recent sistematizate din care postez tabelul ataşat. Puteţi vedea acolo că Moartea Subită (SUDDEN CARDIAC ARREST) este o complicaţie a COVID nu numai în faza acută, dar şi pe termen lung, după „vindecare”.

În schimb nu exista nici o dovadă ştiinţifică a unei legături între vaccinare şi moartea subită.

Soluţia? Vaccinarea antiCOVID şi vaccinarea antigripală

Experienţa cu vaccinurile antigripale a demonstrat capacitatea vaccinării de a reduce semnificativ riscul de complicaţii cardiace acute şi pe termen lung pe care îl poate da gripa. După mai bine de doi ani de vaccinare antiCOVID, rolul acestora în reducerea clară a mortalității prin această boală este incontestabil.

Miocardita/Pericardita pe care aceste vaccinuri le pot induce dominant la tineri au o frecvenţă şi o gravitate mult mai redusă decât miopericardita indusă de virus şi, practic, se vindecă fără tratament în câteva zile.  

SarsCov2 nu a dispărut şi nu va dispărea

Cu toate tulpinile lui, el stă aici lângă noi, inclusiv cu variantele vechi pe care le știm de prin anii 1960 şi care ne dau „răceli” mai în fiecare an. Va sta cu noi în continuare, la fel cum stau virusurile gripale, cytomegalovirus, coxsackie etc. Dacă vă veţi face analize, fac pariu că mai mult de 60-70% veţi constata că aveţi anticorpi faţă de cytomegalovirus etc…pe infecţii trecute

Efortul obsesiv de a face o legătură între vaccinarea anticovid şi moartea subită este nefondat. Explicaţiile „excesului de mortalitate” au fost date şi în USA şi în Europa. Între acestea: COVID încă există şi poate da complicaţii cardiace şi în acut, şi pe termen lung prin sechelele cardiace şi nu numai. Iar la cateva sute de milioane de oameni infectati cu COVID este de aşteptat ca numărul celor care se vor manifesta în anii care vin prin sechele să fie considerabil. Vaccinurile nu au nici o treabă cu asta la fel cum nici vaccinurile antigripale nu au treabă cu cardiomiopatiile dilatative şi morţile subite care pot apărea la vaccinatii antigripal.”

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *