Deputatului Marian Neacşu – reclamat la acest ziar

Distribuie articolul:

marian neacsuNefiind nici pe departe „în mijlocul oamenilor” aşa cum îi place să se laude ori de câte ori vreun gazetar este dispus să-l întrebe ce mai face, Marian Neacşu nu poate fi abordat de către cei ce gândesc că deputatul chiar i-ar putea ajuta. Cabinetul de parlamentar este, aşa după cum bine ştim cu toţii, susţinut în funcţiune cu bani de la bugetul statului. Chiria, telefonul, omul de încredere şi alte „alea-alea” consumate în locaţia de la MB-uri, se suportă din munca ialomiţenilor care, chipurile, l-au trimis şi pe ’mnealui acolo, în Parlamentul României – locul de unde alesul ar trebui să se mai întoarcă şi aici, în „teritoriu” spre a asculta păsurile oamenilor. Din păcate, nu se întâmplă aşa. Iar atunci când stimabilul vine în judeţ, altele par a-i fi preocupările, nicidecum să-i întâlnească pe cei plin de nevoi şi, uneori, revoltaţi. Nu (numai) noi spunem că activitatea în teritoriu a domnului Neacşu lasă de dorit, ci, iată, o spun cei care au ajuns să se sature să-l tot caute pe domn’ deputat sau să tot aştepte ca ’mnealui să caute a găsi rezolvarea problemelor lor, fapt pentru care ni s-au adresat, cu rugămintea să-i ajutăm noi.
Un grup ce cetăţeni au probleme cu terenurile extravilane pe care le au în marian neacsu tabelproprietate, au probleme şi cu arendaşul şi respectarea prevederilor legale în domeniul arendării. Din păcate, fiind vorba despre o solicitare, în vederea unei iniţiative legislative, noi nu putem decât să-i transmitem domnului Neacşu că un anume domn Cojocaru a bătătorit cale către biroul parlamentarului care este, şi, cică, ar avea să-i spună că proprietarii de terenuri arendate vor să primească mai mult din partea celor care arendează. Nu cât primesc acum, adică „te miri ce şi mai nimic”, în comparaţie cu câtă marfă vândută şi încasată scoate arendaşul la hectar, başca subvenţiile! Ca nu cumva să (mai) zică domnul Neacşu că nu avem „dovada”, iată în facsimil plângerea cetăţeanului care, cică, are o atare atitudine şi „în numele altor cetăţeni”, cărora le prezintă şi numele, dar şi hectarele pe care le deţin în proprietate, plătesc impozite pe suprafaţa de teren, dar când e să încaseze de la arendaş, li se pare că „e mai mare daraua decât ocaua”…
(I.G.)


Distribuie articolul:

5 thoughts on “Deputatului Marian Neacşu – reclamat la acest ziar

 1. DACA ALEGETI TOTI CIOBANII IN PARLAMENT BINE VA FACE ,AICIIN SPANIA DUPA CRED 25 DE ANI DE CAND SUNT IN UE SI ZILNIC SUNT CAZURI DE CORUPTIE SI FURTURI DIN BUGETUL STATULUI,LA JUNTA DE ANDALUCIA CU BANI PUBLICI AU CUMPARAT DROGURI,ASEA CA IN ROMANIA MAI AVEM DE ASTEPTAT,PANA SE CURATA TOTI INBECILII SI HOTI DIN PARLAMENT,IAR CU HOTI DIN PARLAMENTUL IALOMITEAN SA-I DATI LA MUNCA DE JOS ,TOTI PROSTII SI HOTOMANI AU INTRAT IN POLITICA,SA AIBA UN PARAVAN PROTECTOR,SA POATA FURA CAT MAI MULT LA MOARTE CU EI.

 2. Nu mai votati leprele psd, adica hotii-mincinosii-incompetentii politicii din RO! Lasati-l pe neacsu-psd sa-si vada de DOSARUL in care se lupta cu ANI! Uitati-va la mafiotul sova, seful campaniei prezidentiale a lui ponta plagiatorul si mincinosul: a facut pierduct originalul contractului cu Bechtel, semnat de nastase-penalul psd intru jecmanirea RO si in care muma-sa reprezentase Bechtel la negocieri; deasemenea, impreuna cu ponta, sova a jefuit complexele energetice turcenirovinari de peste 4 mil. lei noi. Incetati sa mai dati girul vostru mafioilor psd!

 3. Termină, măi Mike…ăștia-s toți în combinații, lasă lumea să voteze ce vrea și cum o duce capul. Vezi că și șeful de campanie a ACL, cinstitul de Blaga, îl are pe ginere băgat în contracte p-acolo pe unde au supt Șova și Ponta. Io zic să nu mai meargă lumea la vot, că nu se mai face ceva cu votul….ce mi-e PSD sau ACL..tot un drac de găști de hoți.Adică Ponta își trage doctorate și contracte superbănoase, cu amicul Șova…Iohannis își trase case, iar ieri umblau amândoi , ca bezmeticii,pe la biserici….bine ,Ponta fu la mai multe procesiuni religioase, că are elicopter,și a lins la labe de popi…:))Și Nuți a fost la biserică, ș-a tras și basma pe cap, poate mai îmbrobodește pe cineva, dar ea n-are susținători pe aici…să ne distrăm nițel…dar poate se bagă ăla micul, de la Amara, să-l tăvălim ca pe Nuți:))

 4. Stau şi mă-ntreb cât tupeu poţi să ai, să loveşti în stânga şi-n dreapta
  la o emisiune tv., să faci albie de porci, cum se spune, mai ales partea guvernamentală-pesedistă, iar tu să fii anchetat pentru şantaj?! Stimate domnule@ Mike, ai auzit de unul Bădin, de labeunutv?! Da’ de una Puşcalău, care a halit de la Felix ani de zile, da’ de una Matei care piţigăia pe la România tv, iar acum e mare plagiatoare tot labeunutv?!
  S-a mai găsit un „deontolog” care face spune pe la Realitatea, care, tot ani de zile, a halit banii varanului, iar acum îl face hoţ şi, vezi Doamne, el, corectitudinea întruchipată, d’aia a plecat de la INTACT MEDIA, săturându-se de matrapazlâcurile voiculescului. Numai un prost poate crede că, la inteligenţa sa, Voiculescu „dădea din casă” în faţa oricui. Pute presa de lingăi, şantajişti-penali, rahaţi sub acoperire, colonei gen Turcescu şi alte nemenstruate nesatiscăfute.
  Şi, stai să vezi, în campania electorală prezidenţial-pestilenţială!

 5. De cate ori se aminteste de Turcescu, se uita intentionat(sau din prostie) ca tocmai jurnalistul,trezit peste noapte „colonel” l-a somat pe ministrul apararii de atunci, Dobritoiu, sa-l scuteasc de onoarea gradului respectiv si sa-l anuleze. Iar Dobritoiu s-a executat. Asa ca ironia impartirii gradelor in presa trebuie directionata spre fruntasii usl ai vremii,care sperau sa castige (si astfel) in 2012, simpatia unor jurnalisti de marca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *