Deputatul Marian Neacşu raportează cu mândrie despre „opera” premierului

Distribuie articolul:

 * În fapt, măsuri precum scutirea de impozit a profitului reinvestit şi reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator, rămân doar la stadiul de deziderat.

 COMUNICAT DE PRESĂ

 „În spiritul principiilor democraţiei, Camera Deputaţilor a organizat luni, 24 martie 2014, dezbaterea politică solicitată de Grupul Parlamentar al PNL, cu participarea primului-ministru Victor Ponta, privind viziunea noului Guvern de relansare a economiei româneşti şi de sprijinire a mediului de afaceri. Dezbaterea politică a fost axată pe două teme principale: scutirea de impozit a profitului reinvestit şi reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator.
Grupul Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor reaminteşte foştilor colegi din USL că ambele obiective asumate de Victor Ponta prin programul de guvernare din 2012 au rămas pe agenda noului Cabinet, împreună cu alte măsuri menite să stimuleze mediul de afaceri. Alături de cei cu care formăm acum majoritatea parlamentară şi sprijinim actualul Guvern, ne însuşim întru totul lucrurile conţinute în Programul de guvernare, chiar dacă o parte dintre obiective ar putea fi socotite de factură liberală şi o parte dintre ele de factură social-democrată. Guvernarea nu este nici liberală, nici social-democrată, ci este pentru cetăţeni şi trebuie să se întoarcă în folosul lor.
Cel mai puternic argument al unui guvern performant este creşterea economică, iar România a surprins lumea finanţelor, atât în ţară, cât şi în străinătate, cu o evoluţie de 3,5% în 2013. Evoluţia economică înregistrată în 2013 a fost generată de creşterea productivităţii industriale, a productivităţii muncii şi a producţiei agricole. Prin urmare, vorbim de o creştere sustenabilă, reală, care va face posibilă şi implementarea celor două măsuri care au constituit tema dezbaterii politice desfăşurate luni la cererea foştilor parteneri politici din USL.
În numele Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor doresc să-i adresez felicitări domnului prim-ministru Victor Ponta, care s-a aflat la al treilea demers de acest fel în Parlamentul României, în condiţiile în care premierul Emil Boc nu a prezentat niciodată un astfel de raport despre starea economiei şi a naţiunii în forul legislativ al ţării….”


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Deputatul Marian Neacşu raportează cu mândrie despre „opera” premierului

  1. De la 1 aprilie platim mai mult pentru benzina si motorina! Psd-istii sunt mincinosi, hoti si incompetenti! Doar leprele si prostii mai pot vota psd-isti!

  2. Nu doar la benzină și motorină plătim mai mult, ci la tot ce are în preț o acciză, deci și la gaze, țigări, băutură..și alte alea:))Soțul mândrei de la ASF..se cacă pe el, de social-democrație…eu îi spun că factura la ”curent”înghite orice creștere salarială sau indexare de pensie:))dar așa sunt urmașii feseniștilor, pdliști și psdiști, securiști, hoți și mincinoși:))Deputatul e dus cu pluta, nu cunoaște realitatea….creșterea lui evidențiată în indicatori macroecoconomici…pălește la un coș minim, necesar traiului…și mai zic muiștii că/s și social democrați:)) …niște hoți sunt psdiștii cu media de la A3 și Rotv….HUUUOOOO penalilor…partid de hoți ordinari, arde-v-ar gazul, NEACȘULE!!! Ia vezi ce industrie mai e în Ialomița, vezi evoluția numărului de salariați…și să te duci dracului cu Ponta și cu social ciordeala voastră, partid de hoți și securiști ce sunteți))Păi nu zicea Ponta că acciya suplimentară e destinată construcției de autostrăyi__+?? Acum ministreasa de finanțe spune că/i de bază în buget acciza, a spus” proasta” adevărul!!!….Și Neacșu ne vinde gogoși)) Nu știți cum să vă faceți identificabili prin eticheta USL, javrelor)) Dracu te vota pe tine și pe Stoica și pe Ciupercă, nenorociților:))Sunteți la fel de nenorociți ca pdliștii…și tindeți a deveni și mai ordinari ca ciuma portocalie, mincinoșilor!! Aștept să te prind pe stradă în campanie….dar să nu veniți iar și cu copiii de la grădiniță după voi, ordinarilor!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *