Cristina Pocora despre salariile profesorilor

Distribuie articolul:

* Toate cadrele didactice vor beneficia de sporurile şi creşterile salariale restante din 2008-2011, fără a mai fi nevoie să dea statul român în judecată.

Cristina Pocora – deputat ales de către ialomiţeni – transmite cadrelor didactice şi, desigur, electoratului că „PNL a susţinut şi a votat miercuri, în plenul Parlamentului proiectul de lege care va face dreptate cadrelor didactice. Astfel, toţi profesorii vor beneficia de aceleaşi drepturi salariale, chiar şi cei care nu au dat statul român în judecată sau cei care au pierdut în instanţă recâştigarea drepturilor salariale. În ultimii ani, numărul cadrelor didactice a scăzut cu aproximativ 18.000 de profesori, iar lipsa unei motivaţii de natură salarială a constituit deseori baza deciziilor de a pleca de la catedră. În acest moment se discută despre o lege a salarizării personalului bugetar, dar suntem doar la nivel de dezbateri. Măsura cea mai rapidă care poate fi luată este să eliminăm discriminarea în sistem şi să restituim drepturile salariale cuvenite. Acum este posibil acest lucru prin vot final în Camera Deputaţilor! PNL a susţinut fără echivoc această propunere legislativă. Cadrele didactice au acum o bază legală care le oferă siguranța că vor putea beneficia de restanțele salariale în perioada următoare.”

 


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Cristina Pocora despre salariile profesorilor

  1. Doamne, ăștia pe ce lume o trăi? Ei nu scot capul pe geam, nu văd ce e afară, o țară distrusă, nu se construiește mai nimic, iar ce se face, se face prost, zero investiții, dar avem bani pentru consum. Așa ceva….

    1. Păi Pocora o aburește electoral..e rămasă într-un clișeu idiot, cu mediatizarea unor legi ce dau bine la popor:)) După alocațiile mărite, pe care le tot dă în comunicate de vreo doi-trei ani..acum vine și cu asta, cu care se lăuda și Neacșu…că-i ajută pe profesori:))))) Altfel…pe guvernul tehnocrat…varză de bruxelles, nu-l deranjează nimeni…pentru că partidele mari sunt conduse de penali și șantajabili, ca Dragnea, Zgonea, Gorghiu, Blaga:)))))))Probabil cu minciuna și securismul vor unii să câștige alegerile…cu sondaje măsluite și alegeri furate cu softul de la STS:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *