Partidul Ialomiţenilor prezentat oficial cetăţenilor

Distribuie articolul:

În data de 7 aprilie a.c., a avut loc prima conferinţă de presă a proaspăt înfiinţatului partid politic, Partidul Ialomiţenilor, în care membrii fondatori ai partidului şi-au făcut cunoscute ţelurile, idealurile, doctrina politică şi intenţiile electorale, precizând că Partidul Ialomiţenilor este de centru-dreapta.

Printre cei câţiva fondatori, îi putem regăsi pe fostul consilier judeţean, domnul Nicolae Sitaru, care este de asemeneea şi preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice Ialomiţa, dar şi pe primarul încă în funcţie al comunei Bucu, Ion Drăguşin. Tot dintre cei care au pus bazele acestui partid politic, face parte şi domnul Constantin Vlăsceanu, preşedintele organizaţiei, care s-a recomandat ca fiind „un ialomiţean din Făcăeni care locuieşte în Slobozia, de profesie inginer şi care activează în mediul privat”. Domul Vlăsceanu  a mai spus şi că: „ Putem spune la ora actuală că suntem un partid perfect funcţional, cu drepturi depline de a participa la alegerile ce vor fi de-acum încolo. Nu este un partid anti-persoană ci mai mult de completare a sistemului (…). Alegerile care sunt acum, pentru noi sunt doar un barometru, nu avem încă un target.” Pentru a completa spusele preşedintelui partidului Ialomiţenilor, domnul Nicolae Sitaru a adăugat : „ Sperăm ca prin noi înşine să dovedim că şi administraţia se poate face altfel, suntem oameni care unii dintre noi am dovedit că suntem în stare să administrăm anumite lucruri, societăţi, unii primării”. Răspunzând cu umor la o glumă a jurnaliştilor, domnul Sitaru a fost de acord că dată fiind „tinereţea” partidului, ar fi chiar demn de Guinness Book să câştige la alegerile locale 3.14 % din numărul de voturi, ţinând cont că iniţialele partidului sunt „PI”.


Distribuie articolul:

3 thoughts on “Partidul Ialomiţenilor prezentat oficial cetăţenilor

  1. Respect ca v-ati dezis de Tinel Gheorghe, impus in cel mai mizer mod securisto-comunist de la „centru”, batjocorind democratia.Pai daca asta e modalitatea de actiune a acestor membri pnl(fosti pdl) sa faca ei politica in africa, nu in UE 2016!

    1. Domnule radoi, LUAŢI AMINTE: eu nu ţin cu nici un partid !!! Suntem în campanie şi EXCEPTÂND PSD, toate partidele şi-au dorit să aibă cu acest ziar o colaborare MEDIATICĂ!!! Şi pentru că trebuie să-mi fac şi meseria, dar şi să câştig o pâine, FIINDCĂ SUNTEM ÎN CAMPANIE, public despre toţi ŞI „DE BINE” :)))))))))
      P.S. „Binele” nu-l trâmbiţez eu, ci doar închiriez spaţiu pentru a fi postate „realizările măreţe”!

  2. Stimata doamna, va admir cum sustineti singura un ziar si e dreptul dumneavoastra sa gazduiti pe cine credeti. Eu m-am referit la fondatorii P.I. ca s-au dezis de cretinel 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *