Contrabandă cu ţigări, supravegheată îndelung şi pedepsită sporadic

Distribuie articolul:

* Poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa au  efectuat 11 percheziţii, în localităţile Bucureşti, Slobozia, Griviţa şi Iazu. Şapte persoane sunt suspectate de comiterea infracţiunilor de contrabandă, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

În data de 23 octombrie a.c., poliţiştii au efectuat 7 percheziţii domiciliare şi 4 percheziţii auto, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, în localităţile Bucureşti, Slobozia, Griviţa şi Iazu. La acţiune au participat 36 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială. În cauză s-a beneficiat de sprijinul S.A.S. – D.G.P.M.B… Au fost avute în vedere imobile şi autoturisme deţinute şi utilizate de către şapte persoane, suspectate de comiterea infracţiunilor de contrabandă, înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Din cele 11 locaţii au fost ridicate bunuri şi înscrisuri ce constituie probe în dosarul de urmărire penală.

La sediul Inspectoratului de Politie al Judeţului Ialomiţa au fost conduse şapte persoane pentru audieri, iar la finalizarea acestora, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de una dintre acestea s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Persoanele erau monitorizate de poliţişti de la începutul lunii ianuarie. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al D.I.P.I..

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *