Consiliul local Feteşti gândeşte şi se tot (răz)gândeşte

Distribuie articolul:

fetesti raportPotrivit HCL Feteşti 125/31.07.2014, s-a aprobat bugetul, în valoare de 20.752.046 lei, în vederea realizării proiectului privind modernizarea străzilor din municipiul Feteşti. Cam aşa „raporta cu mândrie proletară” primarul municipiului, domnul Gheorghe Cartinoiu la acea vreme.

Vă întrebaţi de ce aducem în prim-plan o sumă fabuloasă, precum şi o acţiune începută în urmă cu doi ani, nu? Ei bine, stimaţi cititori şi nu în ultimul rând stimaţi locuitori ai municipiului Feteşti, sub stricta îndrumare a domnului primar din 2014 până in 2016 s-au executat aproximativ 14% din lucrarea de modernizare a străzilor aprobată în urmă cu doi ani. Amintim aceste fapte pentru că în anul 2016, stimabilul primar tot cu asta încearcă să îşi convingă alegătorii,ca să-i acorde un nou vot de încredere. În urma unui calcul simplu al ritmului în care se desfăşoară aceste lucrări pentru modernizarea Feteştiului, până în prezent, ne rezultă faptul că ar mai fi necesari 7 ani pentru a se finaliza proiectul acesta.
Aşadar, pentru ca lucrările să meargă strună şi documentaţia să fie „ca la carte”, primăria a plătit societăţii comerciale care a proiectat, S.C. HURAD S.R.L., nu mai puţin de 162.192 lei. Nu vă gândiţi că blamatele SF-uri au fost uitate, la capitolul cheltuieli, ele „înghiţind” suma de 12.400 lei. Tot la capitolul cheltuieli amintim şi Asistenţă Tehnică, decontată cu 130.000 lei, pentru…a asista, desigur.
De ce sunt necesari atâţia bani? Câţi bani vor fi cheltuiţi în realitate până la finalul lucrărilor de modernizare a străzilor municipiului Feteşti? Câte modificări va mai suporta HCL nr. 6 / 31.01.2014 până la final şi ce interese se află în spatele modificărilor – anuale, reţineţi! – ale acestei hotărâri?
La toate aceste întrebări va trebui să răspundă domnul Catrinoiu, cu proxima ocazie când se întâlneşte cu presa. Ori, poate, va răspunde cetăţenilor din Feteşti, cu prilejul alegerilor locale care „bat la uşa primăriei”.
Victor GHINEA


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Consiliul local Feteşti gândeşte şi se tot (răz)gândeşte

  1. In privinta drumurilor din Fetesti nu mai comentez nimic pentru ca am facut-o tot aici in urma cu putin timp.Din pacate cu un asa primar nu se poate spera la mai mult,iar posibilitatea ca anul acesta orasul sa-si gaseasca altul este redusa, in conditiile in care partidele rivale defileaza cu niste fantome pe post de candidati,iar Catrinoiu are in continuare asigurata sustinerea tiganilor,pe care ii iarta de dari si pe care i-a invatat sa-si faca societati comerciale catre care lasa sa se scurga bani de la bugetul local.

  2. ADEVARAT,FOARTE ADEVARAT DAR DINTRE TOTI CANDIDATII CARE SUNT LA ORA ACTUALA CEL MAI SERIOS SI BUN GOSPODAR ESTE SORIN GAFITOI, DAR ASTA DEPINDE DE NOI DACA VREM SA SCHIMBAM CEVA. CRED CA AR FII CAZUL SA FACEM SI MAREA SCHIMBARE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *