Candidatul Tinel Gheorghe despre condamnatul Marian Neacşu

Distribuie articolul:

Aşa după cum ştiţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a luat astăzi, 23 februarie 2016, o decizie extrem de importantă în cazul deputatul Marian Neacşu care şi-a angajat propria fiică la cabinetul parlamentar. Acesta a fost condamnat definitiv la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de conflict de interese după ce, în februarie 2015, a primit la instanţa de fond o amendă de 2.000 de lei.

Cum era de aşteptat, am primit din partea domnului deputat Tinel Gheorghe un comunicat de presă în care declară: Decizia judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie dată în cazul deputatului Marian Neacşu, preşedinte interimar al PSD Ialomiţa, secretar general al PSD şi chestor al Camerei Deputaţilor, demonstrează că nimeni nu este mai presus de lege şi că, mai devreme sau mai târziu, toţi răspundem pentru faptele noastre. În atare situaţie, consider că acesta ar trebui să demisioneze din toate cele trei funcţii politice şi publice. Cariera politică a lui Marian Neacşu ar trebui să se încheie aici. În politică, primul gest care trebuie făcut în astfel de situaţii este să demisionezi din toate funcţiile publice pe care le ai. Decizia magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie demonstrează încă o dată că justiţia îşi face treaba şi că se intră într-o stare de normalitate.
Tinel Gheorghe este co-preşedintele PNL Ialomiţa, deputatul care şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Ialomiţa, cel care, dacă nu s-ar fi pronunţat această sentinţă, Marian Neacşu i-ar fi fost un redutabil contracandidat.


Distribuie articolul:

One thought on “Candidatul Tinel Gheorghe despre condamnatul Marian Neacşu

  1. Ce-i mai place d-lui Tinel sa arate cu degetul catre altii…Va veni o vreme cand nu vei sti unde sa te ascunzi Gheorghita, stai numai un pic sa prinda nitel mai mult curaj aia de le-ai cerut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *