Combinatul din Slobozia, cică, reporneşte!

Distribuie articolul:

amonil1• Dacă lui Ioan Nicolae i-a reuşit sau nu manevra, rămâne de văzut! Până atunci, aflaţi că Grupul InterAgro reporneşte producţia la combinatele chimice Donau Chem Turnu Măgurele şi Chemgas Slobozia, începând de joi, 14 august, a anunţat, miercuri, Grupul InterAgro.

Decizia a fost luată în urma unui uşor reviriment înregistrat pe piaţa internaţională a îngrăşămintelor.„Reluarea producţiei este posibilă şi datorită înţelegerilor comerciale care au fost încheiate cu singurul producător intern de gaze naturale cu care InterAgro colaborează de mai mult timp, OMV Petrom”, se precizează în comunicatul InterAgro.
Chemgas Slobozia are ca obiect principal de activitate fabricarea şi comercializarea îngrăşămintelor azotoase. Combinatul chimic Slobozia a beneficiat din partea grupului InetrAgro de o infuzie de capital de 37 de milioane de euro pentru modernizarea, repornirea şi funcţionarea platforme chimice aflate într-o faza avansată de degradare datorită nefuncţionării. Cel mai mare datornic la bugetul general consolidat din judetul Ialomita si aflat in executare silita este S.C Chemgas Holding Corporation (fostul Amonil Slobozia), cu o datorie câteva milioane de lei, îşi reia activitatea, astfel dând speranţe salariaţilor care, cică, nu şi-au mai încasat lefurile de luni de zile.


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Combinatul din Slobozia, cică, reporneşte!

  1. Probabil mai au de taiat si vandut ceva , si se mai pune de o smenareala cu ceva gaze sau energie ,ca este foame mare de bani ! ! !

  2. Nu măi..cică a prins un contract bun la gaze..prețul la îngrășăminte e bun…..dar eu am o întrebare: au venit la zi cu salariile restante și dările la stat???Sau gazele convenabile de la Petrom …se transformă în afacere bună…că iar nu plătește salariile la timp..contribuții ,ioc, și datorii la stat…căcălău măria ta Ponta președinte:))După mine..nicio firmă ce nu achită dările la stat, cele aferente salariilor și tvaul pe activitate..nu merită să funcționeze, că funcționează în păgubirea noastră!!!Dar la temerile mele….să caute presa independentă răspunsuri….dacă or primi:))

  3. Si inca ceva, ,,Danut”: pierderea cauzata Bugetului de anularea returnarii pensiilor si alocatiilor necuvenite (calculate gresit de bugetari nepedepsiti, ha, ha) sa fie suportata de psd-isti, in frunte cu daciana sarbu-ponta si sentatorul sarbu, socrul lui ponta, plagiatorul si iresponsabilul! In rest, cautati si vizionati filmul lui Solomon: ,,Kapitalism, reteta noastra secreta”

  4. @ Mike. Ai auzit, cumva, de unu’ Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, sau de unu’ Vosganian?! Ponta i-a „dat” lu’ Niculae gazele mai ieftin?! Marele securist şi-a bătut joc, aşa cum a vrut, de toate guvernele României.
    Ia să-l urmăreşti în „interviurile acordate” unor oameni din presa care-i cântă-n strună, la fel de evazionistă şi insolventă ca el. Să ştii că nici eu nu-l prea înghit pe Ponta, cu tot neamul său de politicieni, adică neamul Sârbu, dar mi-a plăcut cum i-a replicat lui Rareş Bogdan, când acesta l-a invitat la „Jocuri de putere” de la Realitatea Tv.. „Voi veni cu mare plăcere, după ce vă veţi achita toate datoriile la stat.” Bine’nţeles că marii jurnalişti ai „realităţii” au şi dat vina pe Vântu, adică datoriile ar fi fost acumulate pe vremea mogulului pârnăiaş. Bine c’a venit Guş’/altă căpuşă, expert în toate cele, mai ales în ale pesedeului, şi le-a rezolvat pe toate. Ce nemernici!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *