Ce-are WTC cu notele de 9 şi 11?

Distribuie articolul:

Atentatele de la 11 septembrie, din AMERICA, au fost o serie de PAG facebook 1atacuri sinucigaşe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001. În total, în urma atacurilor au murit 2.993 de oameni. Statele Unite au răspuns la aceste atacuri lansând un „Război împotriva terorismului”, invadând Afganistanul pentru a înlătura de la putere regimul dictatorial al Talibanilor, care adăpostea terorişti al-Qaeda, şi adoptând legea USA PATRIOT Act. Multe alte ţări şi-au întărit şi ele legislaţia antiteroristă şi au extins puterile forţelor de aplicare a legii.
Teorii ale conspiraţiei au început să apară imediat după acest tragic eveniment, şi ele nu au dispărut nici după atâţia ani câţi au trecut de la atentatele la WTC.
Presa a titrat, ba că teroriştii arabi nu puteau monta bombe cu napalm pe avioanele alea…., ba că şi cu napalm bombele alea nu ar fi putut topi scheletele puternice din oţel ale blocurilor gemene, ba că afaceristul american de origine evreiasca LARRY SILVERSTEIN, cel care doar cu şase săptămâni înainte cumpărare blocurile gemene a încasat ulterior de la firmele de asigurări mult mai mult decât investise în ele…, ba că gaura făcuta în zidul Pentagonului a fost prea mică pentru a aparţine unui avion Boeing 757, aşa cum s-a dat publicităţii imediat după impact….
Într-adevăr, este interesantă teoria potrivit căreia atacul asupra WRC pare să fi avut în spate justificarea atacării Afganistanului si Irakului pentru preluarea controlului asupra resurselor petroliere si de altă natură (uraniu, de exemplu) ale ţărilor care, iată, azi se află sub teroare…
La fel de interesantă este şi teoria potrivit căreia America s-ar fi folosit de-un asemenea scenariu pentru a determina creşterea profiturilor industriei de armament. Nu în ultimul rând impresionează teoria potrivit căreia prin acest atac aşa-zis al teroriştilor, s-a urmărit creşterea spectaculoasă a preţului petrolului. La vremea când turnurile gemene se făceau una cu pământul, preţul petrolului era de circa 25 $/baril. Cât este acum? Deci…prinţii arabilor şi domnii americanilor s-au înfruptat, nu glumă!
Deşi mi se părea că eu nu mai pot gândi întrebări care să nu se fi exprimat în spaţiul public, iată că din străfundul (ca să nu zic că „din puţul”) gândirii mele cârcotaşe s-a iţit una, şi-anume: DE CE la unele concursuri notarea se face fără a se folosi NOTELE 9 şi 11 ???


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *