Câini crescuţi la uşa apartamentului

Distribuie articolul:

Pe adresa redacţiei Ştirea a sosit această plângere pe care ne grăbim s-o publicăm doar-doar oamenii vor înţelege că în nici o ţară civilizată n-ar fi fost tolerat un astfel de comportament… 

„Mă numesc Adela Apostol şi am  o problemă . Sunt câţiva vecini pe scară, la etajele 2,3 care au pus lângă uşă vase cu mâncare pentru un câine pe care îl cresc pe scară, iar la etajul 4 i-au făcut inclusiv cuşcă. Acest animal deja a devenit o teroare pentru oricine urcă pe scară, că sunt locuitori sau simpli vizitatori, deoarece începe să latre şi se repede să muşte. Pe scară există un miros de nedescris. Aceasta situaţie persistă de câteva luni. Vă trimit ataşat mesajului şi câteva poze făcute de mine care dovedesc ce v-am povestit mai sus. Dacă dumneavoastră consideraţi că este o ştire bună , mi-aţi fi de un mare ajutor. Familia mea cu mine şi încă vreo câteva persoane nu am reuşit să ne înţelegem cu cei ce cresc acest animal pe scară şi altă soluţie nu am mai găsit, decât să apelam la media. Vă mulţumesc anticipat.”


Distribuie articolul:

17 thoughts on “Câini crescuţi la uşa apartamentului

 1. Deşi sunt un mare iubitor de animale, mai ales de câini, Adela are dreptate. Dacă vrei să ai grijă de ei, ia-i în casă şi hrăneşte-i corespunzător, scoate-i afară de două ori pe zi, pentru a-şi face „nevoile”, joacă-te cu ei, atât cât timpul îţi permite, iar animalul va fi credincios, bucuros şi iubitor.

 2. Acesti oameni pot da altora idei: un pucel crescut in scara blocului o juma’de an ,pana de Craciun, din mila si dragostea vecinilor iubitori de animale, ar fi una; sau,de ce nu,un vitel pt ingrasat..

  1. Madam Pascu,ar fi culmea să credeţi că avem noroc cu voi, cei ce vă consideraţi „oameni mari”, dar care nu sunteţi decât nişte laşi (de-aia şi folosiţi pseudonim) sau de-alde „neica nimeni”…

  1. Lucian, dacă nu eşti tolomac şi eşti doar „omu’ dracului” cum e o vorbă în popor, atunci vei înţelege că articolul NU E articol. Pe adresa „Poşta redacţiei” vin tot felul de reclamaţii…De-aia şi apare textul scris între ghilimele…Aşa a scris reclamanta, aşa am titrat!

 3. Sa inteleg ca reclamantei ii este frica de piticania aia? Sunt curios ce fel de om trebuie sa fi ca sa iti fie frica de un asemenea cartof de caine.. Sugerez reclamantei sa aibe grija cand se uita dupa umbra ca poate face infart.

 4. erik si diogene,cum ati scapat de „cenzura” cerberului sau,si mai grav,cum nu v-a injurat,jignit si palmuit inca madame??/bonus-v-a mai si publicat…sunteti norocosi

 5. In POOOOLA MEA< si asta e "STIRE"?!

  Rumani de cacat: 1). nu-mi spune ca de la un caine e "un miros de nedescris", ca n-are de unde sa fie decat daca SE CACA SI NU SPALATI/STERGETI! 2). PAI, AR TREBUI SA FITI BUCUROSI CA "MUSCA SI LATRA" PE STRAINI – aveti mai putine sanse sa va face "vizite" diversi "baeti" iuti de picior! 3).

 6. dupa ce au ucis 14 oamenii si au sfasiat peste 2 milioane mafia cutomaniaca face noi si noi victime.si romanii stau ca vitele sa fie muscati de maidanezi,ei si familiile lor

 7. acelasi lucru s-a intamplat si la mine in bloc pana acum vreo luna, dar dura de 15 ani :)) si cainele era aproape de talia unui caine lup. m-am mutat recent si am si eu un caine (mops) pe care evident il tin in casa, numai ca are si el nevoi pe care le face afara si de fiecare data cand ieseam, cainele blocului ne musca pe care apuca, inclusiv daca il tineam in brate. apoi am ajuns sa il scot cu trollerul :)) si dupa ce ne am rugat de vecinii iubitori vreo luna sa faca ceva, au venit si hingherii si l au luat. acum, stimabilii au luat locul cainelui, stau pe banca de dimineata pana seara si ne injura si ne blesteama de fiecare data cand ne vad :)))

 8. Cifrele sint evident disproportionate, nerealiste, neveridice si neverificabile pentru simplul motiv ca nu exista o evidenta centralizata a lor. Statul roman e prea indolent ca sa o faca. Informatiile care circula la nivelul oraselor, de ordinul o mie, doua de muscaturi anual, sint si ele prea putin analizate cu simtul raspunderii si dorinta de adevar. Teama de a nu fi pusi sa plateasca tratamentul care li se administreaza, desi el este gratuit, ii face pe multi dintre cei afectati de incidente de acest fel sa declare ca au fost victima unui maidanez decit sa admita ca l-a muscat ciinele sau pisica familiei, al prietenilor sau al vecinilor. Plus porcul pe care l-ai tras de rit, vaca pe care n-ai muls-o gentil sau calul care nu s-a gindit sa-ti dea o copita. Convingerea mea e ca aceste cifre pot fi cel putin injumatatite. Cit despre Bucuresti, acolo trebuie sa tinem cont ca serviciile medicale de specialitate sint utilizate nu numai de localnici ci si de nevoiasii din judetul Ilfov, adeseori si din alte judete aflate in hiatus de antirabic. Concluzie: dezinformarea coroborata cu prostia e boala zilelor noastre. De un vaccin pentru asta am avea nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *