Arestaţi din Bărbuleşti

Distribuie articolul:

* Un număr de 9 persoane au fost arestate, urmare a celor 13 percheziţii efectuate ieri, 23 ianuarie a.c.,  pe raza comunei Bărbuleşti.

Judecătoria Urziceni a emis pe numele a nouă bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 62 de ani, toţi domiciliaţi pe raza comunei Bărbuleşti, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Suspecţii au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului. Reamintim faptul ca ieri, 23 ianuarie a.c., pentru probarea activităţii infracţionale a unei grupări specializate în ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, cămătărie, proxenetism, vătămare corporală şi violare de domiciliu, peste 100 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, precum şi luptători de acţiune specială de la I.P.J. Buzău au efectuat 13 percheziţii domiciliare pe raza comunei Bărbuleşti. În cauză s-a beneficiat de sprijinul S.I.A.S. – I.G.P.R.. În urma percheziţiilor, au fost ridicate sume de bani, arme albe, înscrisuri şi alte probe ce interesează cauza. Totodată, la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni au fost indisponibilizate 12 autoturisme de lux. Gruparea era monitorizată de poliţiştii ialomiţeni din luna martie a anului 2013.

În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. şi al D.I.P.I..


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *