21 de intervenţii SMURD în ultimele 24 de ore

Distribuie articolul:

Ehipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Catargiu” al judeţului Ialomiţa au fost solicitate să intervină în ultimele 24 de ore în cazul a 21 de urgenţe medicale. Dintre acestea, cel mai grav a fost cazul unui bărbat în vârstă de 82 de ani din localitatea Gârbovi, inconştient în momentul sosirii paramedicilor, suspect de accident vascular cerebral. Pacientul a fost preluat în cel mai scurt timp şi transportat la spital.

Un alt eveniment la care a fost solicitată intervenţia echipajului SMURD a avut loc în localitatea Crăsanii de Jos, unde un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost înjungiat în zona toracică de către o rudă. Paramedicii Secţiei Urziceni s-au deplasat la faţa locului, iar după ce i s-a acordat primul ajutor medical, pacientul a fost transportat şi predat la spital.

Tot în cursul zilei de ieri, au mai fost înregistrate cinci persoane care au suferit diverse traumatisme, trei persoane care prezentau greţuri şi vârsături, patru persoane aflate în stare de ebrietate şi şapte persoane care acuzau diverse afecţiuni.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *