WC de aproape un miliard

Distribuie articolul:

Graţie votului liber exprimat al consilierilor locali ai oraşului Ţăndărei, pentru Şcoala Gimnazială nr. 1 a fost alocat, prin HCL nr. 80 emisă în data de 29.07.2013, suma de 89.471 lei pentru realizarea obiectivului de investiţii „ Grup Sanitar”. Cum anul şcolar a început de aproape o lună, ne-am bucura să aflăm că elevii nu-şi pot reveni din uimire la vederea luxoaselor instalaţii sanitare (chiuvete şi „scaune”, şi suport pentru hârtie) montate în şcoala lor. Sigur că din aceşti bani s-a suportat şi documentaţia, proiectarea, hârtii necesare pentru care, după matematica mea , pare a se fi cheltuit peste 100 de milioane de lei vechi. Cine a executat lucrarea, cine a întocmit proiectul şi cât de luxos e WC-ul – fetelor, şi cel al băieţilor, desigur! – sunt întrebări care tocmai fiindcă riscă a fi considerate cârcotaşe, nici nu le mai adresăm conducerii de partid şi de stat care a alocat aceşti bani publici.


Distribuie articolul:

2 thoughts on “WC de aproape un miliard

  1. Dar la banii ăştia….e fără bideu?============Sau vor unii să înmulţească ciupercile în culturi vaginale…pe la eleve şi prefesoare))Uraa..trăiască ciupercăria….că se înmulţeşte prostia))) Băi nenorociţilor din…ciupercărie……voi n-aveţi ruşine???Pe ce se duse miliardul???Păi la banii ăştia…..se făcea o şcoală…cu două spaţii şi grup sanitar…şi cancelarie cu bideu))))))))))))Precis s-a licitat..şi-un nespălat a câştigat))) Că era bolând la piele…şi cu ciupercă la creier…ul de porc…de baltă..regula-l-ar DNAul o dată))))nu ştiţi ce-i DNAua?)))E o ..gagie..romancă…banală…băsistă,needucată…de pus la o revistă,o..zdreanţă independentă,cu parfum de adolescentă…utecistă şi credulă…rupe….corupţii făr’ de sulă…şi de sunt liberali….mândra-i scoate şi tâlhari)))))))))

  2. Iar zisesi de DNA? Numai un psd-ist idiot o [oate numi basista! Mie mi-e din ce în ce mai limpede, văzând eşecul de succes al privatizării CFR Marfă, că România are nevoie urgentă de un nou DNA – Direcţia Naţională Antiprostie. Unde se sfârşeşte corupţia şi de unde începe prostia euforică în chestiunea privatizării CFR Marfă? Nu trebuie să fii poet, ca fostul ministru pnl al Economiei, ca să înţelegi operaţiunea. Compania care a căpuşat CFR Marfă o câştigă la licitaţie, după ce Comisia de privatizare are grijă ca fericita câştigătoare să rămână singură în competiţie. Crin Antonescu îl felicită pe Relu, ministrul de atunci, pentru că a găsit ”investitorul strategic” cerut de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Îl felicită şi primul ministru psd, după care însă, precaut, se retrage la Miami Beach. Strategia iscusitului investitor era cunoscută şi de acari: a adus CFR în pragul falimentului, folosind pe post de căpuşă o clonă cu nume echivoc: GFR. Faptul că n-a reuşit să cumpere CFR Marfă nu e nici o pagubă. O va căpuşa în continuare. Nici nu cred c-a vrut vreodată să cumpere. Şi-a ajutat binefăcătorii din Ministerul Transporturilor să păcălească FMI. Dacă, finalmente, va scoate şi nişte bani de la Stat – în afara celor 30 de milioane pe care i-a băgat demonstrativ – cu atât mai bine pentru toţi actorii acestui vodevil economic.

    Opinia publică, în dulcea ei naivitate, obişnuită cu reality-showurile guvernamentale, l-a aşteptat pe investitor să apară cu pungile de euro, ca Domnu Dan, la Oltchim (succesul anterior). Dacă i-ar fi avut, i-ar fi virat într-un depozit bancar escrow – atenţie la ultima consoană! – de care nu s-ar fi atins nimeni, până la finalizarea tranzacţiei. Vrăjeala cu clauzele suspensive neîndeplinite de Stat, între care şi avizul Consiliului Concurenţei (se aştepta cineva să constate că nu e monopol?), dar şi explicaţiile confuze, la ceas de noapte, ale noii ministrese, sunt ultimul praf în ochi, inaintea victoriei celebrate astăzi prin felicitări reciproce.

    Departe de mine gândul de a-i bănui de corupţie pe cei mai locvace susţinători ai acestei privatizări – Ponta şi Antonescu. Cred mai degrabă că ar trebui cercetaţi serios de Direcţia Naţională Antiprostie, pentru guvernare în formă continuată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *