Voi ştiţi ce experienţă a căpătat primarul Mocioniu în „vizita de lucru” din Asia?

Distribuie articolul:

Perioada : 29 martie – 15 aprilie 2017. Două săptămâni. Atâta s-a preumblat primarul municipiului Slobozia prin Tokyo; Seul; Beijing…şi multe alte localităţi din Japonia, dar şi Republica Coreea şi Republica Populară Chineză. Interesează pe cineva cât a costat şi cu ce anume ne-am ales, noi, cetăţenii? Dacă sunt întrebaţi, sigur că nu puţini sunt cetăţenii vor spune că edilii n-ar trebui să se pre(a)ocupe de-aşa ceva. Dar cine credeţi că-i mai întreabă pe cetăţeni între două campanii electorale, adică de la alegerile trecute până la următoarele alegeri? Numai proştii şi PSD-iştii obraznici nu acceptă ideea că AMR este o găselniţă a „băieţilor deştepţi” , prin care se „strâng rândurile” întru binele lor, nicidecum al celor pe care, chipurile, edilii îi conduc…aşa cum îi conduc ! AMR este Asociaţia Municipiilor din România. Condusă de binecunoscutul Robert Negoiţă, AMR a organizat o excursie în ASIA. Printre cei doar (?!) 11 primari care s-au plimbat, revoltător de multe zile, pe cheltuiala statului (adică pe banii noştri, aAdrian Mocioniu carburantii celor ce plătim impozite la bugetul Statului şi, implicit, la bugetul Primăriei!) se numără şi mister Mocioniu.

Cum musiu Mocioniu este departe de posibilitatea de a i se spune mister (president/primar), folosim cuvântul cu dublu lui înţeles în limba română, convinşi fiind de pâcla ce s-a aşezat peste motivul şi, mai ales, peste foloasele cu care s-au ales aşa-zişii beneficiari ai plimbării primarului. Pe site-ul primăriei municipiului Slobozia figurează pagina în care ne sunt furnizate INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC. După ce-am vizualitzat Lista cuprinzând documentele de interes public, tot deschizând „sertarele” cu informaţii, am citit şi-această acestă frază: „Unde sunt disponibile informaţiile din oficiu ? Informaţiile din oficiu sunt disponibile în Centrul de RCANDIDAT Mocioniuelatii cu Publicul al Primăriei Slobozia şi pe pagina de internet a instituţiei”. Şi-am înţeles că da, primarul ar fi trebuit să ne informeze „DIN OFICIU” , şi despre vizita lui în Asia!

Iată motivul pentru care, deşi chiar ne interesează să aflăm cu ce anume „schimb de experienţă” s-a dus şi s-a întors musiu Adrian Mocioniu, cunoscându-i şi-această obligaţie, cea a informării „din oficiu” , am decis să nu-l întrebăm, nici în scris, nici la telefon, nici deplasându-ne personal spre a-i solicita „un punct de vedere”, ci să-i cerem public (în ziar, pe site, pe facebook) să spună contribuabililor DE CE s-a plimbat el două săptămâni în atâtea ţări? Nu de alta, dar sunt patroni care nu au mai petrecut câteva zile de concediu/vacanţă, de ani de zile!


Distribuie articolul:

One thought on “Voi ştiţi ce experienţă a căpătat primarul Mocioniu în „vizita de lucru” din Asia?

  1. cum spun de ani de zile…unii isi pun intrebari, altii nu raspund. cainii latra, ursul isi vede de lipsa cozii…deci nu veti primi nimic oficial de la musiu ! sic !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *