Vine Valentine’s day! Fă-ți programările la saloane prin aplicația Stailer

Distribuie articolul:

Iubirea se demonstrează zilnic, însă nu putem închide ochii la o sărbătoare atât de populară precum Valentine’s Day. Fie că ești într-o relație fericită sau single & ready to mingle de Valentine’s Day, cert este că în acea zi trebuie să arăți extraordinar, indiferent că ești femeie sau bărbat.

Rezervări la restaurante, întâlniri în locuri speciale, toate se lasă cu o noapte de pomină. Femeile trebuie să aibă machiajul și coafura perfectă ca să aibă cine să le strice, bărbații trebuie să aibă frizura și barba aranjată milimetric ca dimineața să stea în toate direcțiile. Nu uitați să vă luați liber de la muncă, ca să puteți gogi toată ziua împreună în pat. Așa-i iubirea, imperfectă, nebună, amuzantă, vedem partenerul și când arată ca pe covorul roșu de la Hollywood, dar și când arată de parcă l-a prins uraganul pe stradă.

Iubirea-i frumoasă și uneori tumultuoasă, însă nu putem trăi fără ea, fiindcă este calea prin care evoluăm. Și nu putem să lăsăm să treacă această zi fără a ne asigura că avem programări făcute pe la saloane. Așa că instalează aplicatia Stailer și fă-i surpriză partenerului cu o schimbare de look spectaculoasă. Se va lăsa cu scântei din acelea bune și vă va apuca îndrăgosteala și mai tare.

De ce este mai avantajos să te programezi cu Stailer

Este clar, dacă ești femeie ai nevoie de următoarele: manichiură și pedichiură, poate o ascundere a rădăcinilor ce se văd de ceva timp și un tuns proaspăt, evident un blowout sau o coafură inedită, un machiaj potrivit pentru seară, nici prea exagerat să creadă partenerul că a ajuns la alt restaurant și altă masă. Și bineînțeles și epilare, totală, fiindcă știi și tu ce urmează.

Cam multe nu-i așa? Ei bine, în trecut, căutând saloane telefonic, era minune să le poți rezolva pe toate într-o săptămână. Dar Stailer este ca un Google al saloanelor din orașul tău, pe listă fiind momentan 33 de orașe. Le găsești prin aplicarea unor filtre de căutare și îți faci în mai puțin de 5 minute programările, atunci când ai tu timp disponibil. Coafura și machiajul le vei face, evident, pe 14 februarie, restul le poți face cu o zi sau două înainte.

De unde descarci Stailer și ce trebuie să faci

Vei găsi aplicația Stailer pe Google Play, App Store și App Gallery. Este 100% gratuită, o instalezi și urmezi pașii:

  • Îți creezi un cont de client sau te conectezi cu pagina ta de Facebook, pe butonul din dreapta la Profilul meu.
  • Începi să cauți stiliștii potriviți. Selectezi homepage-ul aplicației pe primul buton și introduci filtrele: orașul, femei, serviciul dorit, data și ora.
  • Scrolluiești până găsești! Vei primi o listă cu saloanele disponibile să te primească. De acolo decizia îți aparține unde rezervi locurile. Vezi la fiecare în parte poze din salon, cu alte lucrări, recenzii, durata unui serviciu, prețuri și locația salonului.
  • Când te-ai decis la ce salon vrei să mergi, apeși pe Rezervă și urmezi pașii de completare a datelor personale, până la confirmare.

Același lucru îl pot face și bărbații care vor ca partenerele lor să îi soarbă din priviri de Valentine’s Day. Stailer vă scapă de multe probleme legate de programările clasice prin telefon, economisiți timp, energie, nu mai depindeți nici de agende sau programele unor saloane, ci găsiți ce vă doriți rapid, exact când vă doriți.

Descoperiți cât este de ușor este acum să obțineți programări la salon prin Stailer. În rest ce să zic, unii se bucură de plimbări lungi și romantice către frigider, căci Cupidonul lor are ceva defecte de fabricație. Eu n-am nevoie de un Valentine’s, eu am nevoie de un Valentino. Și de vreo 10 milioane de euro și un metabolism rapid. Have fun!

Contact: support@stailer.ro


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *