Viceprimarul Băcanu, cu maşina pe… aleile parcului?

Distribuie articolul:

bacanu vice Cetăţeanului care ne-a trimis fotografii cu acest second hand la Primăria municipiului Slobozia i s-a părut, desigur, suspectă pre(a)umblarea pe patru roţi a lui domnului vice. Noi, încă mai vrem să credem că nu e el cel din această maşină şi că dacă altcineva şi-a permis să-şi bage maşina pe alei, iar Poliţia Locală aflată la (înde)mâna viceprimarului va acţiona în consecinţă!!! Dar dacă numărul maşinii arată că-i a Primăriei…Ce căuta musiu Băcanu acolo, omul n-a avut curajul să-l întrebe. Cum noi n-am avut norocul să ne nimerim acolo taman când ’mnealui îşi făcea treaba mare (la munca lui de edil, mă refer, desigur!) în parcul din spatele fostului Cinematograf „Ialomiţa”, uite că-l întrebăm aici, în acest ziar pe care domnul viceprimar zice că-l apreciază, abia acum când are mari probleme cu justiţia. Şi-l întrebăm, scurt, aşa:
– Ce cauţi domn’le să intri cu maşina pe aleile parcului ?
Dacă la întrebarea astfel adresată vom şi primi oarece răspunsuri, fiţi convinşi că le vom publica! Până atunci, luaţi pe retină imaginile şi minunaţi-vă de-aşa tupeu! Sigur că, şi noi am putea să ţesem scenarii legate de ascunzişul convorbirilor pe care s-ar putea să nu le vrea prinse în urechile ca de pâlnie ale „băieţilor cu ochii albaştri”! Cum însă, nici într-un astfel de caz, n-ar fi trebuit să se intre cu maşina, alungăm ca pe muşte gândurile şi întrebăm doar ca omul de ne-a trimis fotografiile buclucaşe: Ce cauţi domn’ le să intri cu maşina pe aleile parcului???


Distribuie articolul:

One thought on “Viceprimarul Băcanu, cu maşina pe… aleile parcului?

  1. Haideti doamna Ghinea,fiti mai ingaduitoare ca doar nu o fi condus el masina,ca doar are sofer angajat si ala o sa raspunda pentru nelegiuire.
    Parca la Mamaia i-a facut cineva ceva mamelucului care a cerut taximetristului sa-l duca cu masina pana la sezlongul de pe plaja,n-ati vazut ca ca doar prostului care a executat comanda i-au dat prima politaii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *