Veste rea pentru stomatologi!

Distribuie articolul:

Ministerul Sănătăţii ia în calcul includerea stomatologiei în programul naţional de prevenţie, pentru a reduce incidenţa afecţiunilor, în special la copii, informează un comunicat de presă postat pe site-ul MS.
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentişti din România, principalele subiecte abordate vizând importanţa sănătăţii orale şi impactul ei asupra sănătăţii publice, serviciile stomatologice incluse în pachetul de bază, precum şi modificarea prevederilor legale ce reglementează exercitarea profesiei.
Potrivit Agerpres, cu ocazia acestei întâlniri, ministrul Sănătăţii a reafirmat ca obiectiv acoperirea cât mai largă a urgenţelor în domeniu prin existenţa unui cabinet de urgenţe stomatologice în unităţile şi compartimentele de primiri urgenţe, serviciu asigurat prin pachetul de bază.
Reprezentanţii CMDR şi-au exprimat susţinerea în acest sens şi disponibilitatea de a contribui la elaborarea normelor profesionale care descriu urgenţa stomatologică. „Ministerul Sănătăţii şi Colegiul Medicilor Dentişti din România vor continua dialogul şi vor avea consultări pe toate subiectele şi politicile privitoare la medicină dentară”, se mai arată în comunicat.


Distribuie articolul:

2 thoughts on “Veste rea pentru stomatologi!

  1. Domnii dentisti ar face bine sa mai dea si chitante la lucrarile de mare calitate pe care le executa,la ce evaziune fac poate mai scad si ei preturile nu de alta da’ sa ne-ajunga banii cind ne-om duce sa refacem lucrarea.

  2. Nu dau chitanta sau bon fiscal , dar nu-i deranjaza nimeni . Sant cabinete care au cifra de afaceri declarata, care te fac sa crezi ca fac doar cite o lucrare pe luna ! ! !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *