„VÂNATOR ŞI PESCAR HOINAR PRIN BĂRĂGAN”

Distribuie articolul:

În data de 28.02.2015, Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Ialomiţa, în parteneriat cu S.C Servicii Publice Slobozia S.R.L, Palatul Copiilor Slobozia, Asociaţia Ornitologică Română organizează această manifestare, prilej cu care începând cu orele 10:00. Acolo, în mica piațetă din fața Palatului Copiilor sau Casa Amatei, protejarea şi promovarea faunei cinegetice în zona Bărăganului Ialomiţean (cică, în vederea asigurării pentru generaţiile viitoare a unui mediu natural, cu o biodivesitate cat mai bogată), vor fi principalele teme de discuţie a celor prezenţi.
Deschiderea oficială a manifestării va avea loc în prezenţa oficialităţilor locale şi judeţene, precum si a reprezentanţilor de marcă din cadrul asociaţiilor de vanătoare şi pescuit din ţară. Cum se întâmplă la astfel de întâlniri ale breslelor, participanţii vor avea posibilitatea să facă turul standurilor cu preparate din peşte şi vanat pregătite de către membrii grupelor de vanătoare. Astfel, vă anunţăm de pe-acum că veţi putea vedea prezentarea atelierului cu arme de vanătoare; prezentarea expoziţiei cu trofee de vanătoare; pezentarea atelierului de taxidermie; prezentarea atelierului de scule şi unelte de pescuit; prezentarea atelierului de ocrotire a faunei cinegetice; prezentarea raselor de caini folosiţi la vanătoare.
După ce fiecare participanţii şi, în special juraţii vor degusta din produsele expuse, pe fiecare atelier în parte, va avea loc şi premierea preparatelor din vânat şi peşte.
Organizatorii ne mai anunţă că pe parcursul manifestării se vor desfăsura concursuri cu teme inedite specifice cunoaşterii şi protejării faunei cinegetice în zona Bărăganului Ialomiţean adresate elevilor din clasele a IV- a – a V- a. Preparatele pe baza de peşte şi vânat pregătite ad-hoc de membrii grupelor de vanătoare, vor fi oferite gratuit spre degustare, tuturor participanţilor la această manifestare. Şi, cică, buna dispoziţie va fi asigurată de Fanfara municipiului Slobozia.


Distribuie articolul:

One thought on “„VÂNATOR ŞI PESCAR HOINAR PRIN BĂRĂGAN”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *