USR şi „Pădurea Copiilor”. La Urziceni

Distribuie articolul:

COMUNICAT DE PRESĂ

Pădurile urbane și perdele forestiere sunt elementele naturale ce își pun amprenta asupra sănătății noastre, a tuturor și reprezintă o stavilă în fața schimbărilor climatice și deșertificării zonei Bărăganului.

Weekend-ul acesta USR Urziceni a fost prezent la prima acțiune de plantare pentru pădurea tânară, planificată pentru orașul nostru.

Ne bucurăm că inițiativa colegului nostru Gabriel Cateliu, a găsit sprijin în Consiliul Local Urziceni și deja se materializează.

Mulțumim în primul rând Asociației „Pădurea Copiilor”, ce a dat curs invitației de a planta în comunitatea noastră și împreună cu sprijinul Petrom și al Primăriei Urziceni, au făcut ca acest proiect să se întâmple.

De asemenea, mulțumim tuturor celor implicați în organizare și voluntarilor prezenți la acțiunea de plantare!

Pentru cei ce ați ratat acțiunea din acest weekend, dar ați vrea să dați o mână de ajutor, mai aveți o șansă marți începând cu ora 8:00, pe terenul de lângă Spitalul Municipal să participați și să fiți parte din schimbarea ce ne-o dorim toți pentru orașul nostru. Pentru acțiunea de plantare ce va urma, puteți găsi mai multe detalii pe pagina primăriei Urziceni.

USR-PLUS face revoluția bunei guvernări cu oameni și pentru oameni!

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.