UNPR Ialomiţa a finalizat cu succes campania de strângere de semnături

Distribuie articolul:

caloianu* Printr-un comunicat de presă, Organizaţia UNPR Ialomiţa ne comunică faptul că a strâns peste 6000 de semnături pentru înscrierea şi susţinerea candidatului Victor Ponta la Preşedinţia României, într-un efort comun al organizaţiilor teritoriale, de femei, de tineret şi de pensionari.

Conducerea UNPR Ialomiţa declară că a mobilizat membrii de partid şi a alocat fonduri, pentru ca în perioada de precampanie electorală să amenajeze corturi speciale pentru strângerea de semnături, în municipiile judeţului, astfel ca în întregul ei, organizaţia judeţeană să respecte promisiunea pe care dl. preşedinte Mario Ernest Caloianu a făcut-o, aceea de a avea cel puţin 30% din numărul de semnături ce vor fi strânse în Ialomiţa, de toate partidele membre a Alianţei PSD-UNPR-PC. În acest sens, trebuie subliniat faptul că UNPR Ialomiţa a fost primul partid din alianţă care s-a mobilizat pentru această campanie, la nivel judeţean.
Dl. preşedinte al organizaţiei UNPR Ialomiţa, deputat Mario Ernest Caloianu a declarat că „aceste alegeri sunt importante pentru destinul României. Pot să vă spun că există, legat de aceste alegeri, două lucruri sigure: primul, că Victor Ponta va fi preşedintele României şi al doilea, că în judeţ se va face tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să se întâmple în mod firesc (…)„Victor Ponta a imprimat o altă mentalitate în politica românească. A venit cu o viziune proaspătă şi corectă. A dat României o voce, cu adevărat, liberă de trecut şi o privire orientată cu hotărâre spre viitor. Şi tocmai din acest motiv, Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României!”
Aceeaşi opţiune este împărtăşită de toţi membrii şi simpatizanţii partidului. UNPR Ialomiţa consideră că la alegerile din noiembrie românii vor alege ca şef de stat un om în care să creadă şi pe care să-l urmeze. Iar acesta nu poate fi altul decât Victor Ponta.

 

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “UNPR Ialomiţa a finalizat cu succes campania de strângere de semnături

  1. Am citit presa..vad ca l apreciaza Petronela…pe CALOIANU SI NICA…CE … VRAJEALA ORDINARA:)) cRED CA iONICA NU LE A DAT COMUNICATUL PE MOCCA…PE.INTERES NATIONAL DE LA unpr…nu s ar putea….hai ca mor d ras…unpr si ppdd si pmmp:))Huuuoooo jean cloud caloianu…ordinarule…traseistule”_________))Tu ti mortii ma tii de zdreanta …Mario:))

  2. După prenume şi chiar nume, băiatul ăsta este deja o mare corcitură. Este normal să fie şi o corcitură politică. Tare sunt curios: atunci când şeful său, reevaluat de golanul de la Cotroceni, era de cealaltă parte, tot pe Ponta îl vedea „obligat” să ajungă preşedintele României?!
    Ce părere are despre faptul că generalul-izmenar, Oprea, ajuns mare vicepremier, l-a „făcut” lt.colonel pe unu’ ca Turcescu şi a dat grade şi lovele altor „acoperiţi” descoperiţi de presă?! Ce tupeu pot avea aceşti băsişti ordinari! Păcat că unii liberali s-au dat cu nemernicii care, timp de zece ani şi mai bine, au adus România acolo de unde cu greu
    va mai putea fi readusă pe linia de plutire, apropo de marinarul – -asasin al flotei României, o bijuterie pe plan mondial. Nu ştiu câte semnături va strânge dom’ corcitură, dar chiar dacă Ponta va ajunge preşedinte, ceea ce e posibil, România nu va ieşi din albia de porci a politicii. Şi asta tocmai din cauza mafiei transpartinice pe care Victor Viorel, cât o fi el de Ponta, nu va reuşi s-o stârpească, fiindcă este în interiorul ei. Iar po(a)nta cu distrugerea din interior e doar o glumă a celor „acoperiţi”.

  3. Am ajuns acasă.pe calculatorul meu…și-i dedic lui Caloianu..o manea..Am iubit și am să iubesc femei … numai una-una..da e șefă la partidul meu ..am nevastă bună:))Oh ..of of..of of…e rău să fii penal..supus șantajului și să ajungi curvă la UNPR))Vai de capul tău….domnule deputat ales pe pp dd:)) Dar nu-ți este rușine, măi Mario?? În campanie îi spurcai pe ăștia de la psd..usl..pe ciocoi..și acum ne dai comunicate de șăf la UNPR…ți-ar neamul de căcat..măi deputatule ratat:))Ce ți-aș sparge ochelarii… deputat pervers ce ești…ZDREANȚĂ:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *