Unde se duc lemnele rezultate din „operaţiuni” asupra copacilor?

Distribuie articolul:

Vreau să cred că suntem mai mulţi cei care ne întrebăm ce face DADP Slobozia (şi, desigur, toate Primăriile!), nu cu „crăcile” rezultate în urma acţiunii de „toaletare” a copacilor aflaţi pe domeniul public, ci chiar cu DADP masinabuştenii şi cu trunchiurile copacilor care, practic, sunt „culcaţi la pământ” pe motiv că s-au uscat sau că…şi că…

Ieri, pe una dintre străzile localităţii cu pretenţia de municipiu (başca „reşedinţă de judeţ”!) am văzut acest tractor secondat de-această remorcă plină de lemne. Gândindu-mă că onorabilii consilieri locali au dat iarăşi de pomană asistaţilor social, gândindu-mă chiar că Primăria s-a hotărât să valorifice aceste lemne printr-o preluare de către o firmă de mobilă (că tot circula pe drumul care ducea către o astfel de firmă!) am decis să fac această fotografie şi să scriu despre acest fapt. Nu înainte de a-i întreba pe responsabilii din cadrul DADP Slobozia, ce şi cum în privinţa materialului lemnos…Cum pe viceprimarul care este Gradea Rudolf nu are rost să-l mai întrebăm ceva fiindcă de fiecare dată când am făcut-o, domnia-sa s-a arătat revoltător de nevolnic (în semnsul de supus al primarului care este Adrian Mocioniu) şi mi s-a părut a nu vrea să înţeleagă însemnătatea şi puterea funcţiei pe care a obţinut-o (fiind harnic activist al PSD), l-amDADP masina 2 întrebat pe directorul DADP, unde se duc aceste lemne când se…duc? N-a putut să-mi care este cantitatea de lemn tăiată într-un an, dar ne-a recomandat să întrebăm, în scris, la Primărie. Ceea ce o să şi facem, desigur!

Combustibil pentru Sere…

Din discuţia purtată cu domnul Ion Ştefan, aveam să aflu că aceste lemne bune care, la o adică, ar fi putut foarte bine să se transforme în ceva folositor oamenilor, se bagă pe foc, în sobele care încălzesc serele în care se plantează flori pentru înfrumuseţarea localităţii. Nu discutăm azi despre revoltătoar de marea cheltuială pentru nişte flori anemice pe care le plantează DADP, mai ales acum, primăvara. Totuşi, fiindcă le-am văzut „plantăm” şi noi o fotografie în care şi dvs să vedeţi panseluţele astea… „rebegite” încă de dinainte de-a fi plantate. Revenim la subiectul lemnelor şi mai adugăm că, tot din discuţia cu domnul director al DADP am reţinut că serele sunt racordate la gaz. În cazul în care vă gândiţi că nevoia de combustibil a dat această soluţie, aflaţi că există o cheltuială de-a dreptul…consistentă şi cu încălzirea cu centrală termică menită a asigura temperatura în serele pentru care, de ani de zile, se „fituie” sume mari de bani publici. Dar, despre toate aceste cheltuieli…într-un alt articol marca Ştirea!


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *