Zagora
Urmând strategia Grupului Avril și în perfecta concordanță cu obiceiurile de consum ale românilor, EXPUR își face intrarea pe categoria Uleiurilor de Măsline cu primul brand dezvoltat local – Zagora Ulei de Măsline Extravirgin.
Zagora este un ulei autentic, natural, iar gustul sau a fost creat special pentru piața locală. Ne aduce un strop de inspirație prin aspectul exotic, prin gustul natural și prin originea unică.
Olpo
Olpo este un ulei rafinat de floarea-soarelui. produs din cele mai bune seminţe de floarea-soarelui, care au fost atent selecţionate şi descojite pentru a se extrage din ele doar „inima” florii-soarelui. Uleiul Olpo este ideal pentru prăjit, salate, maioneze, prăjituri.
Temperatura recomandată pentru prăjire este de 180°C. Dacă observati că iese fum din ulei în timpul prăjirii, înseamnă că uleiul este prea încins și trebuie să reduceţi temperatura. Nu uitați să introduceţi cu grijă în uleiul încins alimentele care urmează să fie prăjite.
Marisol
Este cea mai nouă marcă a EXPUR şi a fost lansată în luna mai 2006. Marisol este un ulei rafinat de floarea-soarelui recomandat la gătit, prăjit, sosuri şi maioneze. Este disponibil în sticle PET de 1 L şi 10 L.
Ulcom
La Slobozia, se produce ulei de floarea-soarelui încă din 1965. Deşi la acel moment uleiul nu era produs sub o marcă anume, iar populaţia nu îl cunoştea decât sub denumirea „ulei de floarea-soarelui produs la Slobozia”, produsul a devenit în scurt timp cunoscut pe întreg teritoriul României datorită calităţii sale excepţionale. Spre sfârşitul anilor ‘90, produsul a fost denumit „Ulcom” şi a fost lansat ca marcă cu sprijinul EXPUR, rămânând singura marcă a societăţii până în luna mai 2006.