Tinel Gheorghe: „E un gest pe care PNL nu îl acceptă”

Distribuie articolul:

În cadrul conferinţei de presă organizată în data de 30 martie 2016, de co-preşedinele PNL Ialomiţa, Tinel Gheorghe, şi-a început discursul prin a-şi cere scuze în numele Partidului Naţional Liberal pentru întâmplarea nefericită în care primarul din Urziceni, Sava Constantin, a „gafat” în relaţia cu o jurnalistă din  presa locală, având un limbaj indecent pentru un edil.

De menţionat, pentru cei care au uitat anumite aspecte în ceea ce priveşte activitatea primarului din Urziceni, este faptul că domnul Sava nu este la prima abatere cu privire la comportamentul său şi la limbajul „colorat” folosit în relaţia cu presa ialomiţeană. Tot edilul Sava este cel care momentan se află sub control judiciar, până la data de 16 aprilie, când instanţa va decide dacă prelungeşte, sau abrogă, această hotărâre. Controlul judiciar al domnului Sava Constantin a survenit în urma acţiunilor sale din data de 4 iulie 2014, atunci când, conform procurorilor de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, acesta în calitate de primar al oraşului Urziceni, şi-a exercitat influenţa politică şi administrativă, asupra directorului executiv al Direcţiei de Taxe şi Impozite locale, din cadrul primăriei Urziceni, pentru a dispune sistarea popririi instituite asupra unor conturi aparţinând unei societăţi comerciale din Urziceni. În cauză a fost dispusă urmărirea penală asupra lui Sava Constantin pentru abuz în serviciu, conform procurorilor care instrumentează cazul. Referirtor la candidatura domnului Sava Constantin, co-preşedintele PNL Ialomiţa, domnul Tinel Gheorghe a făcut câteva remarci cu privire la situaţia actuală a colegului său de partid, şi anume: Sper să iasă de sub control judiciar, deci el iese de sub control pe 16, ar mai fi 10 zile de analiză a noastră (nr. până pe 26 aprilie când este data limită de depunere a dosarelor candidaţilor la biroul electoral de circumscripţie). Organizaţia PNL Urziceni, este o organizaţie puternică.(…) Avem o variantă de rezervă. (…) Să stiţi că nimeni nu e de neînlocuit în politică, ca şi în presă. (…) Nu-mi cereţi să vă dau soluţie acum, pentru că este prematur, s-ar putea să rămână Sava. (…) Există această soluţie, întotdeauna există soluţie de avarie, domnul Robert (nr. jurnalist) să ştiţi. În politică nu poţi să mergi cu o singură soluţie, întotdeauna mergi cu două sau cu trei soluţii. Ca la fotbal, ai şi rezerve. Poate că nu se ridică la nivelul titularilor dar Partidul Naţional Liberal are şi soluţii. Mi-aş dori să nu se întâmple…(nr. primarul Sava să rămână sub control judiciar). Ca o concluzie, domunul Tinel a conchis afirmând următoarele: “Teculescu a fost în echipă cu noi şi faptul că s-a întors în echipă e un lucru foarte bun. Dar s-au întors marea majoritate pe care dumneavoastră îî dădeaţi plecaţi, s-au întors în partid. Şi au mai venit şi alţii, bănuiesc că luna viitoare, până pe 26 să mai schimbăm macazul unora sau altora. (…) Domnul Blaga o să fie şi la noi când vom face lansarea candidaţilor.”


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Tinel Gheorghe: „E un gest pe care PNL nu îl acceptă”

  1. Huoooo! Ipocritule! Mincinosule!Falsule!Prefacutule! Cand a scapat loaza de Stoica „hai sictir!” i-ai cerut demisia! Pe Sava il lingi nu -i mai ceri demisia…cat de mizerabila atitudine in 2 situatii identice …Si cu Sava sub control judiciar nu conteaza? Integritatea las-o naibii cand la mijloc e un sustinator..esti penibil rau domnu (inca) deputat! Huooooooo!

  2. Băi, jegosule….când Băsescu jignea ziariștii, de ce palștele mă-tii nu te umflai în bojogi? Scuip monitorul ….unde intru, dau de moaca ta de javră de pedelist:)) Marș și candidează la primărir la hierbinții tăi!!

  3. In mai toata tara, vechiul pdl a subordonat noul pnl…Desteptati-va romani daca nu vreti ca alde Tinel sa va readuca la lefuri de 50%, spitale inchise, si banisorii tarii la ei in buzunare!Udrea in libertate e de la sine inteles, parasuta e folositoare deschisa nu inchisa

  4. Du-te la muncă, Tinele, că azi,Zgonea și conducerea camerei le-a pus gând rău la jurnaliști și umblă la regulamente, ca să nu vă mai filmeze nimeni, putorilor ce sunteți!! 😉 Ai ratat să punctezi la imagine, să te vadă toată țara la pupitru:))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *