Tabăra de la Amara ar putea fi pusă la dispoziţie în caz de Coronavirus

Distribuie articolul:

Isteria care a cuprins şi România, cu privire la virusul „ucigaş” aşa cum este prezentat de unele mass-media care vor să facă rating cu orice preţ, a determinat autorităţile să ia măsuri. Printre acestea se numără şi găsirea unor stabilimente în care, la o adică, să poată fi internaţi cei atinşi de CORONAVIRUS.

Despre ce este acest COVID – 19  (o nouă formă de virus apărută în China, cu denumirea comună de „coronavirus”) aţi putut citi şi pe site-ul ziarului Ştirea (www.ziarulstirea.ro) şi pe paginile de socializare aparţinând jurnaliştilor care lucrează la acest ziar. Este de-ajuns să tastaţi https://ziarulstirea.ro/coronavirus-intre-mit-si-realitate/ şi să (re)citiţi.

Deci, nu repetăm informaţiile despre cauze, transmitere, tratament, dar mai ales prevenţi, ci ne îndreptăm atenţia spre măsurule pe care autorităţile judeţului Ialomiţa le-au analizat şi pus într-un plan strategic.

Grupul de lucru constituit de către Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, a stabilit că TABĂRA DE LA AMARA este locul cel mai la îndemână şi cel mai indicat, deoarece îndeplineşte toate condiţiile impuse de Direcţia de Sănătate Publică Ialomiţa, prin asta înţelegând nu numai faptul că dispune de utilităţi, cum sunt :  apă, canalizare, energie electică, etc, ci şi că este ceva mai izolată, indicaţia de evitarea aglomeraţiilor fiind astfel respectată.

De reţinut că multe alte clădiri au fost vizate, dar s-a constat că erau dezafectate şi, deci, nu vor putea fi folosite în caz că va trebui să fie internaţi cei asupra cărora planează suspiciunea că sunt infectaţi cu coronavirus.

Autorităţile RECOMANDĂ POPULAŢIEI să nu se panicheze, să urmărească informaţiile difuzate pe canalele oficiale şi să adopte măsuri PREVENTIVE de igienă personală.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *