S-a rezolvat, DADP Slobozia a intervenit, dar rămâne fapta!

Distribuie articolul:

„Am sunat la Primărie, D.A.D.P și Polaris. M-au trimis de la unul la celălalt”. Este păsul unui cetățean care simte că nu mai respiră aer în apartament sau chiar când iese pe balcon, căci au devenit de nesuportat mirosurile pestilențiale ce se degajă din pungile de gunoi ARUNCATE de cetățeni iresponsabili, cărora le este lene să coboare să ducă gunoiul la platformă, și găsesc de cuviință să arunce pungile din balcon direct pe acoperișul chioșcului din imagine”.

Aşa a sunat rugămintea-apel al unei doamne care şi-a pus nădejdea în presă, convinsă fiind că numai aşa „se mai mişcă” autorităţile…

Se întâmpla pe str. Matei Basarab lângă Rorom, vis-a-vis de Stadion, Bloc S1, sc A. Imediat am postat pe facebook, s-a „şeruit” şi…intervenţia salariaţilor DADP a făcut ca, tot acel gunoi să dispară…Cât timp va fi curat, nu ştim, deoarece, mai mult ca sigur, unui locatar îi este lene să meargă până la tomberon să-şi ducă gunoiul. La fel se întâmplă în mai multe scări de bloc, pe lângă destul de multe blocuri, printre blocuri, pe lângă platformele de gunoi! Sunt oameni (?) cărora nu le pasă, nici de vecini, nici de autorităţi. Chiar dacă ştiu şi ei că în Slobozia sunt montate 250 de camere de luat vederi, supravegheate de către Poliţia Locală, şi că ar putea fi descoperiţi „pă persoană fizică”, fiind convinşi că poliţiştii au altă treabă, nicidecum să se pre(a)ocupe de-asemenea fapte, nesimţiţii continuă să-şi facă voia, în sfidarea tuturor, spre marea nemulţumire a celor care, efectiv, nu mai pot respira aerul viciat de-asemenea fapte! De aceea, aceste fapte trebuie discutate, analizate şi blamate! Nu din cauză că suntem noi „mai ai dracului”, ci pentru că unii chiar credem că a venit timpul să începem să ne comportăm cât mai civilizat, mai ales cu mediul înconjurător, prin asta înţelegând şi curăţenia localităţii în care fiecare dintre noi locuieşte, trăieşte şi lasă „umbră pe faţa Pământului” prin ai săi moştenitori. Şi cum vreţi să trăiască mai bine copiii copiilor voştri, ai noştri, dacă, iată, unii (deloc puţini, din păcate!) vă bateţi joc de aerul pe care-l respirăm? Întrebarea, din păcate, este una la care vor încerca a da răspunsuri tot oamenii civilizaţi, nicidecum cei care se comportă ca nişte…nenorociţi ce sunt!

 

 


Distribuie articolul:

One thought on “S-a rezolvat, DADP Slobozia a intervenit, dar rămâne fapta!

  1. Este o femeie de etnie rromă , omul străzii, care umblă pe la toate magazinele și se oferă să ducă gunoiul contra cost… Nu e în toate capacitățile mintale și aruncă acolo gunoiul. Nu aruncă nici un vecin de la etaj. Sau cel puțin nu doar vecinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *