Subvenţii pentru încălzirea locuinţelor – ANUNŢ

Distribuie articolul:

La fel ca toate primăriile din judeţ şi din ţară, Primăria Municipiului Slobozia, prin Direcția de Asistență Socială, vă aduce la cunoștință că, în perioada 15 octombrie – 20 noiembrie 2020, pot fi depuse cererile în vederea acordării subvențiilor la încălzirea locuinței, pentru a beneficia de ajutorul financiar pe durata întregului sezon rece noiembrie 2020 – martie 2021.

Formularele vor fi ridicate de la sediul D.A.S. Slobozia din str. Al. Odobescu, nr.1, începând cu data de 05.10.2020.
Beneficiază de subvenție persoanele singure și familiile cu venituri sub 750 lei pe membru de familie, care nu au în proprietate mai mult de o locuință, nu au autoturisme cu o vechime mai mică de 10 ani sau mai mult de un autoturism/motocicletă cu o vechime mai mare de 10 ani, nu au mai mult de 1000 m² teren intravilan sau 2 ha teren extravilan, depozite bancare mai mari de 3.000 lei și niciunul din celelalte bunuri prevăzute în Anexa nr. 2 din Normele metodologice. Aceasta anexă este afișată la sediul DAS, împreună cu lista actelor necesare întocmirii dosarului.
Dosarele se depun, personal, la sediul DAS. Solicitanții sunt rugați să prezinte, în susținerea cererii, actele enumerate în formular.

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *