Studenţi în practică la IPJ Ialomiţa

Distribuie articolul:

IPJ IL siglaAstăzi, 2 februarie este prima zi de practică din acest an pentru 3 ialomiţeni (o fată şi 2 băieţi), studenţi în cadrul Academiei de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti. Aceştia au fost repartizaţi să îşi desfăşoare stagiul la subunităţile Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, respectiv Poliţiile Municipale Slobozia şi Feteşti, unde vor fi angrenaţi la toate activităţile desfăşurate, în conformitate cu programele analitice transmise de Academia de Poliţie, pentru fiecare an de studiu. Doi dintre ei, studenţi în anul întâi vor deprinde „tainele” muncii de poliţie în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, iar cel din anul doi de studiu la profilul ales, Investigaţii Criminale.
Fiecare student a fost repartizat pe lângă un poliţist cu experienţă, care îi va fi tutore profesional până la 27 februarie, perioadă în care îl va ajuta să îmbine cunoştinţele teoretice, dobândite în timpul orelor de curs, cu cele practice.
După finalizarea studiilor la Academia de Poliţie „Al. I. Cuza” Bucureşti, studenţii, proaspeţi ofiţeri de poliţie vor fi repartizaţi la Inspectoratele de Poliţie unde îşi au domiciliul sau pot opta pentru un alt judeţ.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *