Ştefan Muşoiu, vicepreşedinte CJI: „USL se ţine de cuvînt şi sprijină cetăţenii“

Distribuie articolul:

Potrivit unui comunicat al PSD, preşedintele Tineretului Social Democrat Ialomiţa, Ştefan Muşoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, consideră că PDL a tăiat de la populaţie, iar USL taie de la Guvern pentru a nu tăia salariile. „Guvernul USL se ţine de cuvînt! Consumatorii vulnerabili vor primi ajutoare de la stat pentru a-şi putea plăti facturile la gaze şi energie electrică“ explică preşedintele Muşoiu. Vicepreşedintele CJI continuă pe aceeaşi linie: „Ce vrea Guvernul? Reducerea risipei din Guvern, din aparatul de stat. Se doreşte reducerea cheltuielilor cu salarii şi servicii pentru angajaţi. Reducerile de 15% se vor face din aparatul administrativ. Nu se taie salarii. Măsura nu vizează spitalele, şcolile sau pe poliţişti. Dimpotrivă, în aceste domenii trebuie făcute angajări. Pot fi reduse cheltuielile cu personalul, nu tăind salarii, dar mergînd în fiecare instituţie centrală şi văzînd cîte posturi sînt neocupate, cîte posturi sînt ocupate inutil, de unde se cheltuie prea mult cu deplasări în străinătate, cu consumabile, etc“ opinează şeful tinerilor pesedişti. Social-democratul Muşoiu crede că Guvernul strînge cureaua şi nu cetăţenii trebuie obligaţi să o facă. „Diferenţa dintre noi şi PDL este că nu mai cerem cetăţenilor să facă sacrificii. Aceste reduceri vor fi făcute cu cap: nu tăind la întîmplare sau de peste tot, ci, doar acolo unde există risipă şi unde instituţiile pot funcţiona eficient cu un buget mai mic. Reorganizăm activitatea din ministere şi agenţii, pentru a avea risipa mai mică şi eficienţă mai mare. Dacă nu facem asta, atunci povara financiară va merge din nou către cetăţeni, către bugetari, către plătitorii cinstiţi de taxe şi impozite. Modul de guvernare al USL este unul centrat pe reducerea risipei şi protejarea categoriilor vulnerabile de cetăţeni. Încă de la instalarea sa, guvernul Ponta şi-a declarat şi manifestat intenţia de a veni în sprijinul categoriilor vulnerabile“ a conchis preşedintele TSD Ialomiţa, Ştefan Muşoiu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.

George ŞEITAN


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Ştefan Muşoiu, vicepreşedinte CJI: „USL se ţine de cuvînt şi sprijină cetăţenii“

  1. OPrin majorarea texelor si impozitelor locale guvernul XXL al usl isi dovedeste ,,grija” fata de romani. Mincinosi, hoti, puturosi=usl.

  2. 1.Sa ne spuna tovarasul Musoiu cati functionari are CJI ,cu cate firme are contracte de prestari servicii cei de la Spitalul judetean,D.G.A.S.P.C.,si mai ales cum de reuseste sa aiba contracte cu firma „sotiei”.
    2.Oare cine nu si-a aparat sansele corect in dosarul cu ANI ?
    3.De ce se intarzie redactarea pronuntarilor de la Curtea de Apel Bucuresti in procesele dintre ANI si cei din Ialomita? Surse din servicii spun ca Dumnezeu e de vina! Eu cred ca doar reprezentantii lui in Ialomita !!!

  3. Poate nu stiati ca cei de la Prefectura au un spor de hrana de 400 lei/luna, cat o amarata de pensie. Despre ce vorbim ???… aaa, daa, vine Pastele. – Si ce daca astia au deja patru oua !!!
    „Modul de guvernare al USL este unul centrat pe reducerea risipei şi protejarea categoriilor vulnerabile de cetăţeni.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *