Staţi liniştiţi, primarul Soare are …determinare!

Distribuie articolul:

Dându-şi seama că se poate agăţa ca înecatul de-un pai, edilul-şef şi-a ales drept ţintă problema mirosului pestilenţial care se revarsă pentru localitatea pe care o păstoreşte. Că poate-poate dacă se rezolvă de către Garda de Mediu, va putea şi el să „ dreagă busuiocul” în ceea ce priveşte  nemulţumirea locuitorilor faţă de starea deplorabilă (era să zicem „deflorabilă”, aşa cum s-a exprimat viceprimarul Gigi MANEA, pe când a fost invitat să prezinte, în calitatea lui de liberal ialomiţean invitat la TVR, impresia lui despre cum arată municipiul Slobozia sub „dominaţia” PSD) în care se află DOMENIUL PUBLIC.

După ce ani de zile l-a criticat pe ex-primarul Adrian Mocioniu, că nu face decât şedinţe şi dezbateri publice pe tema aceasta, a degajării în atmosteră a unui damf greu de suportat de către viscerele cetăţenilor, domnul Dragoş Soare face şi el „te miri ce şi mai nimic”, dar sigur un motiv de laudă din „măsurile” pe care Garda de Mediu le poate aplica „pe spinarea” patronului fabricii de mâncare pentru animalele de companie, societate care funcţionează în comuna Ciulniţa – localitate limitrofă municipiului Slobozia.

Soare DIXIT: 

Cu referire la o postare anterioară, în care şi el, ca ditamai primarul, se plângea de mirosul greu de suportat din atmosferă, Soare DIXIT: „ (…) Mi-a fost transmis faptul că poluatorul a fost identificat, acesta fiind fără dubiu societatea Clean Tech de la Ciulnița şi că s-a dispus măsura sistării producției, urmând ca luni să fie întocmit şi procesul verbal de contravenție. Voi urmări cu toată determinarea această situație pentru a încheia odată pentru totdeauna disconfortul cu care se confruntă locuitorii oraşului nostru.”

Credeţi că în cursul zilei de luni, Soare a mai fost interesat să afle şi să comunice locuitorilor, dacă într-adevăr fabrica a oprit instalaţia, intrând în „remont” pentru a înlătura din procesul tehnologic motivul disconfortului? Credeţi că domnul primar a mai fost interesat să afle dacă firmei i-a şi fost aplicată o amendă al cărei cuantum să determine oarece schimbare în ceea ce priveşte atitudinea patronului faţă de locuitorii municipiului şi ai comunei? Întrebările fiind de-a dreptul retorice, titrăm „decât” atâtica despre… atâtica! La demersurile primarului VERSUS atitudinea cetăţenilor, ne referim, desigur!

Deşi ar fi trebuit să trâmbiţeze „măsurile” luate întru binele cetăţenilor, Garda de Mediu Ialomiţa „tace ca mortu’ în păpuşoi”. Deşi are chiar şi pagină de socializare (https://www.facebook.com/Garda-de-Mediu-Ialomita-104662167908661/) slujbaşii în instituţia statului nu postează „treburile murdare” ale „băieţilor deştepţi” din mediul privat, decât atunci când există vreun interes…


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.