Staţi liniştiţi, Potor veghează lângă blocurile dumneavoastră!

Distribuie articolul:

Alexandru Potor este administratorul public al judeţului Ialomiţa. Prin mâna lui trec, deci, toate lucrările pe care CJI + Primăriile + Stucturile Asociative le derulează cu bani publici, prin asta înţelegând şi banii primiţi de la UE. Convins fiind că este un „Guru” al proiectelor cu finanţare europeană, Potor a aşezat pe masa specialiştilor din CJI mai multe proiecte. Fiindcă după ce Potor l-a adus pe Stoicescu în funcţia de director, Urban a ajuns din ograda Primăriei Slobozia, în curtea Consiliului Judeţean, administratorul judeţului a pus ochii pe societatea comercială.

Potor vă PROMITE!  

  Apa din subsolurile blocurilor din Slobozia va fi evacuata în condiții avantajoase de către Urban SA. Societatea de utilități va face reparații la cele mai scăzute tarife posibile și accepta plata în 12 rate lunare a costurilor de intervenție.

Consiliul Județean Ialomița, acționarul majoritar al SC Urban SA, a solicitat introducerea pe Ordinea de Zi a Consiliului de Administrație al operatorului a unei facilități de plata pentru operațiunile de reparație la conductele din subsolurile blocurilor din Slobozia.

Facilitatea vine în sprijinul cetățenilor și al asociațiilor de proprietari prin utilizarea unor tarife care sa acopere doar costurile cu personalul implicat. De asemenea materialele puse în opera vor fi refacturate către beneficiari aproape de preţul de aprovizionare. Compania nu va urmări sa realizeze un profit comercial din aceste operațiuni.

Consiliul de Administrație

al Urban S.A. a aprobat, la propunerea Consiliului Județean Ialomița, posibilitatea plății în 12 rate lunare a costurilor legate de evacuarea apei din subsoluri, curățenie, constatarea avariilor la rețele de apa și canalizare, realizarea reparațiilor și mentenanță generală.

„Prin acest demers urmărim rezolvarea unei probleme de sănătate publica, reducerea infestării cu insecte și șobolani, îndepărtarea igrasiei și a mucegaiului din locuințe, precum si prevenirea deteriorării construcțiilor.

Estimăm ca reparațiile vor conduce la reducerea pierderilor de apa și la scăderea costurilor pe care le suporta locatarii prin distribuirea acestor cantități în facturile curente.

Urban SA va asigura garanție pentru lucrările executate și orice intervenție ulterioara va fi acoperita gratuit de societate dacă avaria s-a produs pe un tronson care a făcut obiectul unei reparații făcute de operatorul de utilități. În perioada următoare Consiliul Județean Ialomița, în calitate de autoritate tutelara a SC Urban SA, va iniția o serie de discuții cu reprezentanții cetățenilor care locuiesc în aria de operare pentru a identifica soluții pentru creșterea calității serviciilor furnizate de operatorul de apa și apa uzată.” precizează Alexandru Potor

 


Distribuie articolul:

One thought on “Staţi liniştiţi, Potor veghează lângă blocurile dumneavoastră!

  1. Cum poata să ne bage la plata acestei lucrari,pe cînd locuitorii MUNICIPIULUI SLOBOZIA cumpara apă potabilă din magazine?Mai ales în astfel de vremuri de sărăcie.Au bani ptr muncitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.