Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi iluminat în portocaliu, AZI!

Distribuie articolul:

Începând din anul 2019, ziua de 17 septembrie a fost declarată Ziua Mondială a Siguranței Pacientului, drept urmare Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate declară săptămâna 14-18 septembrie 2020 „Săptămâna Siguranței Pacientului în România”.

Sloganul ales de Organizația Mondială a Sănătății pentru a marca în data de 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului este „Personal medical în siguranță! Pacienți în siguranță!”

Această temă a fost stabilită de Organizația Mondială a Sănătății după ce pandemia de SARS-CoV-2 a dezvăluit provocările și riscurile uriașe cu care se confruntă personalul medical.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia

se alătură inițiativei Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate:

Personalul medical va purta un obiect vestimentar de culoare portocalie, culoare desemnată de OMS ca simbol al acestui eveniment.

Evenimentul va fi promovat în rândul pacienților prin informarea acestora asupra importanței implicării eficiente în îngrijirea lor în cursul terapiei.

Spitalul Județean de Urgență Slobozia acționează continuu pentru creșterea gradului de siguranță a pacientului și a calității serviciilor medicale. Punem la dispoziție medici profesioniști și echipamente medicale de ultimă generație pentru a menține și a îmbunătăți starea de sănătate a pacienților care ne trec pragul. În același timp, fațada Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi iluminată în portocaliu.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *