Spitalul din Ţăndărei va fi reabilitat şi modernizat cu bani europeni

Distribuie articolul:

Marți, 25 februarie 2020, oficialităţile judeţului Ialomiţa, conducerea operativă a Consiliului Judeţean Ialomiţa, dimpreună cu reprezentanţi ai Primăriei oraşului Ţăndărei şi, desigur, împreună cu reprezentantul ADR Sud Muntenia (ca intermediar între instituţiile statului şi banii de la Uniunea Europeană) au procedat la semnarea unui contract de finanțare Regio pentru modernizarea și dotarea ”Ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Țăndărei”.
Proiectul „Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Orășenesc Țăndărei” este finanțat prinProgramul Operațional Regional 2014-2020, (Regio), prin Axa prioritară „Dezvoltarea infrastructurii sanitare și sociale”.
Valoarea totală a proiectului este de peste două milioane de Euro. Mai exact  2.239.798,72 euro, dintre care 70% fonduri nerambursabile FEDR.
 Obiective:
 extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Țăndărei, care să asigure toate funcțiunile impuse de normele actuale in domeniu;
– creșterea gradului de adresabilitate în Ambulatoriu ca urmare a diversificării ofertei de servicii medicale destinate locuitorilor orașului Țăndărei și a zonelor deservite, concomitent cu reducerea timpilor de așteptare pentru investigații specifice;
– eficientizarea activității Spitalului Orășenesc Țăndărei prin reducerea internărilor evitabile.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *