Şi ce face Poliţia cu maşinile confiscate?

Distribuie articolul:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÎn urma celor 19 percheziţii efectuate, la data de 26 noiembrie a.c., poliţiştii au depistat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 20.000 de euro şi 5.000 de lei. Totodată, 4 autoturisme de lux au fost indisponibilizate la sediul I.P.J. Ialomiţa.
Dintr-un comunicat am aflat că la sediul poliţiei au fost conduse pentru audieri 4 persoane, în urma coroborării tuturor probelor existente, faţă de toate acestea s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore.
Reamintim că ieri, 26 noiembrie a.c., poliţiştii ialomiţeni au efectuat 19 percheziţii, pe raza municipiului Slobozia, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de proxenetism. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI
În curtea IPJ Ialomiţa se tot adaugă maşini. Ale cui sunt, cum sunt valorificate, cine le-a cumpărat şi, mai ales, la ce preţuri drastic subevaluate, am putea să aflăm doar dacă scriem frumos întrebările, le dăm număr de înregistrare, le depunem la IPJ şi-aşteptăm alea 30 de zile, timp prevăzut de lege.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.