Senatorul Marian Pavel l-a învins pe Victor Moraru, în cursa pentru şefia PSD Ialomiţa

Distribuie articolul:

După plecarea deputatului Marian Neacşu din fruntea Organizaţiei judeţene a PSD, ca urmare a excluderii lui din rândurile membrilor „de bază” ai PSD de nivel central, a fost nevoie să se organizeze alegeri. Considerându-se a fi îndreptăţit să devină şi preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, tocmai fiindcă este preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Victor Moraru n-a ţinut cont de faptul că el a fost ales numai de către consilierii judeţeni, nu aşa cum s-a întâmplat în cazul predecesorului moraru si ciupercalui, când domnul Vasile Silvian Ciupercă a fost ales uninominal de către participanţii la vot!

Cum însă „socoteala de-acasă nu se potriveşte cu cea din târg”, dându-şi seama de cât de mică îi este şansa, deoarece aleşii locali au făcut să-i fie de-a dreptul ridicol de mică  susţinerea lui, Victor Moraru a abandonat până şi ideea de a intra în cursa propriu-zisă. Astfel că senatorul Marian Pavel a ieşit învingător, prin neprezentarea contracandidatului. Aşadar, din motive ce ţin de politica internă de partid, cei doi concurenţi au vrut să testeze opțiunile de vot ale subalternilor lor pe linie de partid şi de stat, respectiv ale primarilor care sunt şi preşedinţi ai organizaţiilor locale ale PSD. Cu un scor ruşinos de numai 14 voturi „încasate”, Victor Moraru va rămâne (atât PAVEL 1cât va mai rămâne, căci consilierii judeţeni oricând îl pot debarca din această funcţie!) doar preşedintele CJI.

Asta, în timp ce Marian Pavel, cel care a obţinut un scor „zdrobitor” de 48 de voturi se poate considera deja ca fiind ditamai preşedintele Organizaţiei Judeţene Ialomiţa a PSD.

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *