Să fie bogație, nu ecologie!

Distribuie articolul:

Există de câțiva ani o nouă tendință conform căreia mai multe orașe de pe întreg mapamondul vor stinge luminile timp de o oră pentru a împinge oarecum oamenii spre ideea de conservare a planetei Pământ. Campania se numește „ Earth Hour” și a început în anul 2007 în Sydney-Australia și are ca scop schimbarea Pământului într-un loc mai verde în care omul să ofere planetei mai mult respect decât până acum. De la un singur oraș ideea de „ Earth Hour” s-a răspândit rapid printre susținătorii ecologiei așa încât, în prezent, sunt 177 de țări care în luna martie, într-o zi stabilită la nivel internațional, sărbătoresc acest eveniment. În acest an pe data de 23 martie, toți cei care doresc să se alăture acestui protest față de „ batjocorirea” Pământului, sunt invitați să stingă lumina la ora 20.30 pentru a oferi planetei noastre un moment să respire. Nu vă îngrijorați, Slobozia probabil nu se va alătura campaniei pentru că avem prea multe păcate în ceea ce privește capitolul ecologie. În orașul nostru se sărbătorește „ Ziua Irosirii Energiei” pentru că după cum vedem cu toții, lumina stradală este aprinsă până spre prânz și asta în aproape fiecare zi. Dacă unii o prețuiesc, alții o disprețuiesc. Este și cazul Sloboziei că doar n-o plătește domnul primar din propriul buzunar, ci tot noi cetățenii care ne chinuim să plătim și curentul din apartamente și pe cel stradal prin plata de impozite și taxe.

CRISTINA G.

 


Distribuie articolul:

4 thoughts on “Să fie bogație, nu ecologie!

  1. Prosti ai prostilor, care ati votat usl, va place fotografia? Din banii vostri plateste incompetentul stoica-psd factura la energie electrica!

  2. muLTI AU VOTAT PE ECOLOGISTI DAU DEGEABA DACA IDIOTII PROSTI SI NESIMTITI DE SLOBOZENI AU VOTAT PSD, NICI PDL NU ERA MAI BREAZ SA STITI

  3. Jegos esti tu, se vede clar ca lumina zilei luminata de becurile ce ard la buzunare pe slobozeni, inclusiv pe idiotii ce l-au votat pe stoica, emil constantinescu-psd-incompatibil si alte lacuste usl.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *