Razie a Poliţiei la cămătari şi proxeneţi

Distribuie articolul:

200.000 de lei, 8 autoturisme,  ceasuri și documente au fost ridicate în urma a 40 de percheziții domiciliare efectuate ieri, 23 martie a.c., de polițiștii din Ialomița, la persoane bănuite de cămătărie, proxenetism și spălare de bani. 4 persoane au fost reținute.

La data de 23 martie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliție Române, au desfăşurat o razie, în localitatea Fetești, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, au fost efectuate 40 de percheziții domiciliare, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, cămătărie și spălare de bani.

În urma perchezițiilor, au fost ridicați, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 200.000 de lei, ceasuri, 8 autoturisme, precum și mai multe documente care au legătură cu dosarul instrumentat. 27 de persoane au fost audiate, față de 4 dintre acestea fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, Direcției de Investigații Criminale, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

 

 

 


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *