RAJA, pregătită să intervină

Distribuie articolul:

raja4COMUNICAT DE PRESĂ

În urma atenţionărilor meteorologice de Cod Galben şi Cod Portocaliu de ninsori abundente şi intensificări ale vântului, ce pot depăşi 70 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA  s-a reactivat  Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.  Pentru intervenţia rapidă în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
Asigurăm toţi abonaţii societăţii că RAJA Constanţa va depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA Constanţa va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele  societăţii, respectiv  pentru judeţul Ialomiţa la telefon 0243.36.17.70;


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.