Poliţiştii ialomiţeni i-au viz(it)at şi pe comercianţii de petarde

Distribuie articolul:

catuse* Poliţiştii ialomiţeni au ridicat aproximativ 10.000 de articole pirotehnice, în urma a trei percheziţii domiciliare, efectuate la persoane bănuite de infracţiuni la regimul materiilor explozive.

Astăzi, 30 decembrie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Poliţiei Oraşului Amara, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Ialomiţa, au descins la trei imobile din oraşul Amara, la două persoane bănuite de comiterea de infracţiuni la regimul materiilor explozive.
În urma percheziţiilor, la locuinţele bărbaţilor de 27 şi 31 de ani, au fost descoperite 10.222 de articole pirotehnice, deţinute ilegal, pe care aceştia intenţionau să le comercializeze.
Bunurile descoperite au fost indisponibilizate de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept ”, faptă prevăzută de Legea nr. 126/1995, privind regimul materiilor explozive, urmând ca la definitivarea cercetărilor, să fie înaintat, cu propunere procedurală, Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.


Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.